Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

За добу українські військові збили 12 ворожих цілей, - Генштаб ЗСУ

  • 19.03.2022, 08:17
  • 566

Також протягом доби українські захисники та захисниці знищили кілька колон техніки окупантів в Миколаївській та Сумській області

За добу українські військові збили 12 ворожих цілей, - Генштаб ЗСУ
За добу українські військові збили 12 ворожих цілей, - Генштаб ЗСУ

Про це повідомили у Генштабі ЗСУ.

Зенітними ракетними військами та винищувальною авіацією України було уражено 12 повітряних цілей ворога — 2 літаки, 3 вертольоти, 3 БПЛА та 4 крилаті ракети.

Ворогу завдано великих втрат в особовому складі, тому існує ймовірність, що військово-політичне керівництво російської федерації ухвалить рішення про зміни до чинного законодавства та розпочне відкриту мобілізацію для продовження затяжної, виснажливої війни.

Для виправдання таких дій можливе здійснення кількох провокацій на території російської федерації, де загине мирне населення, як це було перед початком другої чеченської кампанії.

Це надасть можливість провладній верхівці ухвалити рішення щодо оголошення воєнного стану та тотальної мобілізації громадян.

З території України продовжують доставляти загиблих та поранених військовослужбовців збройних сил російської федерації та росгвардії. Так, у Гомелі до прийому і лікування поранених окупантів залучені усі медичні заклади, що мають хірургічні відділення. Хірурги працюють цілодобово, усі планові операції білоруських громадян або відмінені, або перенесені на невизначений термін. Є великий відсоток смертності серед важкопоранених російських загарбників.

Ворог продовжує зазнавати суттєвих втрат. Має проблеми з логістичним забезпеченням підрозділів. Низький рівень морально-психологічного стану особового складу призводить до збільшення кількості випадків дезертирства та відмов військовослужбовців збройних сил російської федерації брати участь у війні проти України.

Читайте також: ЗСУ знищили передовий командний пункт Південного військового округу росії, — Арестович

Фото з мережі

Схожі новини