Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Російські війська зайняли частину Херсонщини

  • 24.02.2022, 17:20
  • 1 053

У районах розташували бойову техніку. Стрілянини поки немає

Російські війська зайняли частину Херсонщини
Російські війська зайняли частину Херсонщини

Віійська РФ захопили частину території Херсонської області.

Про це повідомляє Цензор. Нет з посиланням на Херсонську ОДА.

Російські війська захопили кілька населених пунктів Херсонської області: Генічеськ, Олешки, Каховка та інші.

Генічеський район: всі державні структури під контролем загарбників. Техніка стоїть в місті Генічеськ, на околицях блокпости з російськими військами. Триває перевірка людей, які виїжджають, на приналежність до збройних сил України. Стрілянина та активні бойові дії відсутні.

Скадовський район: колона військової техніки стоїть в районі Широке, не рухається. В місті Скадовськ війська відсутні. Стрілянина та активні бойові дії відсутні.

Бериславський район: велика колона бронетехніки перетнула Каховську ГЕС та прямує в бік Великої Олександрівки. Стрілянина та активні бойові дії відсутні. Щодо перебування техніки в місті Берислав точна інформація відсутня.

Каховський район: військова техніка стоїть в місті Нова Каховка. Захоплені Каховська ГЕС та переправи через Північно-Кримський канал. Стрілянина та активні бойові дії відсутні.

Херсонський район: Інформація часткова. Олешки під контролем російських військ. Знищені військові об’єкти авіацією противника. Переправа через р. Дніпро під контролем загарбників.

Читайте також: Росія атакувала острів Зміїний

Фото з мережі

Схожі новини