Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Гороскоп з 14 по 20 лютого 2022

  • 14.02.2022, 10:00
  • 1 150

Що віщують зірки?

Гороскоп з 14 по 20 лютого 2022
Гороскоп з 14 по 20 лютого 2022

ОВЕН. Не відмовляйтеся від про­позицій, які отримуватимете цьо­го тижня. Серед них може вияви­тися щось дуже цікаве. Не прогавте! Нікого не слухайте, окрім свого серця. Присвятіть час родині — вдома потребують вашої до­помоги.

ТЕЛЕЦЬ. Тиждень сприятливий для укладання угод у телефонно­му режимі. Домовляйтеся, а вирі­шити остаточно час і так є. Бо ж під час ка­рантину, пам’ятайте, треба сидіти вдома. Якщо захочете починати ремонт, відкладіть свої мрії до кращих часів.

БЛИЗНЮКИ. Намагайтеся підтри­мувати зв’язки — як старі, так і нові. Тоді зможете знайти цікаву сферу діяльності для себе. Деяким Близнюкам у цей період доведеться шукати іншу роботу, щоб поповнити матеріальні запаси. У ва­шому житті настають великі зміни! Готуйте­ся до них морально.

РАК. Зірки не радять довіряти ото­чуючим, навіть добре знайомим, у найближчі два тижні. Ризикуєте бути обдуреними. Хтось скористається ва­шою довірливістю і наївністю. У любовних стосунках, нарешті, буде встановлено мир. Скористайтеся цим шансом, щоб зміцнити духовний зв’язок з коханою людиною.

ЛЕВ. Цього тижня вам категорич­но не можна перевтомлюватися і навантажувати себе роботою. Ре­зультатом можуть стати слабкість і погір­шення здоров’я. Краще зробіть акцент на тому, що вам приємно. Займіться твор­чістю, самореалізацією, улюбленим хобі. Спілкуйтеся телефоном з друзями, які за вами нудьгують.

ДІВА. На початку тижня на вас може чекати розчарування в дру­зях. Не зациклюйтеся на пробле­мах, краще постарайтеся відволіктися. Та­кий шанс випаде — на роботі буде багато справ і завдань. Проявіть себе, показавши працьовитість і результативність. Отрима­єте моральне і фінансове задоволення.

ТЕРЕЗИ. На вас чекає сприятливий тиждень, коли життя буде буквально вирувати. Енергії виявиться занад­то багато. Найкраще, якщо ви скеруєте її в сім’ю. Подаруйте свою любов близьким. Вільний час присвятіть улюбленому хобі, відпочинку з цікавою книжкою.

Читайте також: Кого в 2022 році очікує неземна пристрасть: сексуальний гороскоп

СКОРПІОН. Підвищення на робо­ті, несподівана поїздка або зустріч з майбутнім коханням — одна з цих подій неодмінно на вас чекає цього тижня. Намагайтеся менше конфліктувати. Посва­рившись з ким-небудь, вам буде важко від­новити стосунки.

СТРІЛЕЦЬ. Вам доведеться виби­рати між сім’єю і роботою. Близь­кі почнуть тягнути ковдру на себе, а начальство буде вважати, що ви потріб­ні в офісі. Спробуйте розставити пріорите­ти розумно. Порадують діти — обов’язково зверніть увагу на їхні досягнення. А от ваша половинка засмутить своїми невдачами і небажанням вирішувати проблеми.

КОЗЕРІГ. Період підвищеної ак­тивності, особливо для Козерогів на керівних посадах. Забудьте про спокій і сон на деякий час. З 14 по 16 люто­го чекайте несподіваної звістки. Спочатку вона здасться вам неприємною, але ско­ро ви зміните свою думку. І намагайтеся не переїдати цього тижня.

ВОДОЛІЙ. Настав час щось зміни­ти в житті: піти з ненависної робо­ти, розірвати стосунки з особою, яку розлюбили. Підтримку шукайте у близьких друзів, вони допоможуть. Ефек­тивними цього тижня будуть заняття спор­том.

РИБИ. Цього тижня велика споку­са купити на якомусь зі сайтів щось дуже дороге. Але робити цього ка­тегорично не можна! Краще заведіть собі скарбничку і почніть відкладати гроші. У вихідні постарайтеся відпочити, почитай­те книжку, приділіть увагу дітям і коханій особі. Ось тільки алкоголем краще не захо­плюватися.

Читайте також: Три знаки зодіаку, які ідеальні у материнстві

Схожі новини