Передплата 2024 «Добра кухня»

Кого в 2022 році очікує неземна пристрасть: сексуальний гороскоп

  • 12.01.2022, 20:30
  • 8 451

Уже в січні Венера вийде з ретроградної фази та увійде у пряму взаємодію з іншими планетами. Цей контакт буде настільки плідним, що ніжні почуття, кохання, пристрасть можливі у представників усіх знаків зодіаку

Кого в 2022 році очікує неземна пристрасть: сексуальний гороскоп
Кого в 2022 році очікує неземна пристрасть: сексуальний гороскоп

Овен

Овен відкрито і сміливо заявлятиме про свої бажання, не буде нічого вигадувати, а відразу пояснить, до кого він відчуває потяг. Додайте до цього ще й винахідливість знаку зодіаку, їхнє бажання весь час пробувати щось нове, невпинний пошук цікавих альтернатив. Сексуальний гороскоп прогнозує, що Овни постійно вигадуватимуть щось нове, імпровізуючи в з повною самовіддачею. Щоправда, іноді вони можуть так залюбуватися собою, що зовсім забудуть про почуття партнера. Тому зірки рекомендують знаку зодіаку іноді зупинятися, щоби подивитися на свою пару з боку. Найкраще Овнам підійдуть Леви, Близнюки та Стрільці, а ось із Раками, Рибами, Козерогами та Скорпіонами варто спілкуватися без сексуального підтексту.

Жінки Овни ніколи не погодяться на другорядну роль у романтичному союзі — вони звикли бути королевами в ліжку. Сексуальний гороскоп 2022 року обіцяє їм нові пригоди в серпні. Об'єкти кохання, як старі, так і нові, будуть з'являтися в житті знака зодіаку все літо, але його кінець ознаменує «парад планет». Зірки радять ставитись до цих романів як до розваг. Справжня пристрасть буде трохи згодом.

Чоловік Овен наелектризований до межі, і ліжко для нього — арена бою. Але варто пристрасті трохи вщухнути, як згасає і цікавість знаку зодіаку до партнерки. Сексуальний гороскоп 2022 обіцяє їм яскравий роман, який розпочнеться як легка інтрижка у спробах розвіяти самотність, але врешті-решт може перерости в глибоке почуття. І як би знак зодіаку не намагався від нього сховатися і знову перевести стосунки в русло партнерських — потяг до об'єкта свого бажання виявиться сильнішим.

Телець

Насолода і ще раз насолода — ось девіз Тельця. Цей знак зодіаку любить отримувати задоволення, до якого потрібно прямувати повільно. Сексуальний гороскоп 2022 року обіцяє Тельцям ренесанс. Ті емоції від фізичного кохання, які знак зодіаку відчував у юності, повернуться до нього з новими знайомствами, які досить швидко продовжаться у ліжку. Навіть якщо ця зустріч не матиме продовження, вона залишить незабутні спогади в серці Тельця.

Жінка — Телець неймовірно чуттєва, вона манить чоловіків. Представниця знаку зодіаку у ліжку винахідлива, ініціативна та готова до експериментів. Сексуальний гороскоп на 2022 рік обіцяє цим жінкам приголомшливий курортний роман, який змусить їх по-новому поглянути на сексуальність та величезний потенціал чоловіків. Можливо, що знак зодіаку не зможе відокремити лише задоволення від почуттів, курортна пригода буде розчаруванням, зате багато нового представниця цього знаку дізнається про себе та можливості свого тіла.

У Чоловіка — Тельця все настільки ґрунтовно, що спалахи пристрасті та карнавал вогню — це взагалі не до нього. Сексуальний гороскоп 2022 обіцяє представникам знаку зодіаку стабільний, гарний рік, у якому буде все так, як він захоче. Захоче у ліжку.

Близнюки

Домінантна планета в Близнюках — Меркурій, вона обертається навколо Сонця швидше за інших сусідів, тому демонструє то свій холод, то жар. Також мінливий сексуально і цей знак зодіаку. Період, коли Близнюки охолонуть до сексу цьогоріч, буде тимчасовим. Незабаром представники цього знака знову повернуться до пошуку об'єкта нових любовних перемог. Те, що про них відомо точно: якщо лавина пристрастей накрила знак зодіаку з головою, їх не впізнатиме.

Жінка — Близнюки шукає якийсь ідеал, але вона легко піддається спокусі: адже її спонукає не фізична потреба і навіть не пошук пригод. Сексуальний гороскоп 2022 обіцяє знаку зодіаку нові еротичні переживання у другій половині літа. Але їм варто бути обережними, адже в цей новий роман можуть втрутитись ревнощі старого партнера. Бути напоготові варто і з новими знайомими, які претендують на роль кавалерів. Серед них можуть бути маніпулятори. Вересень подарує Близнюкам закоханість, але на тривалі стосунки, однак, не варто розраховувати.

Чоловік — Близнюки неймовірно цікаві, завжди в пошуку нових задоволень і розваг, жодна вечірка в місті не може бути без їхньої участі. Вони знають усіх красивих дівчат і швидко та інтуїтивно розуміють, як можна завоювати їхні серця. Сексуальний гороскоп 2022 обіцяє представникам знака зодіаку не лише еротичне задоволення, а й, можливо, вперше емоції, а не лише фізичний потяг. Стосунки можуть бути вже тривалими, перевірені часом, але саме глибокі, довірливі почуття до жінки в них прокинуться вперше.

Рак

Раки — кінестетики, для них важливі ласки, дотики, реакція у відповідь партнера. Загальний гороскоп для знаку зодіаку не віщує особливих пристрастей. Цілком можливо, що всі сексуальні пригоди в 2022 відбудуться наодинці.

Для жінки-Рака секс — це не виконання подружнього обов'язку та не задоволення, а захоплива гра. На жаль, сексуальний гороскоп 2022 нових зустрічей представницям знака зодіаку практично не гарантує. Зате відкриє для них світ нових секс-гаджетів та рольових ігор, а з ними і нові еротичні переживання.

Любов і секс у житті чоловіка-Рака будуть пліч-о-пліч. Сексуальний гороскоп 2022 обіцяє представникам цього знака спонтанні прояви почуттів у неочікуваних місцях. І якщо спочатку це здаватиметься пригодою, то вже незабаром стане великим, захопливим квестом, від якого нові відчуття переживатимуть обидва партнери.

Лев

Лев перебуває під заступництвом Сонця, а це означає, що люди, народжені під цим знаком зодіаку, мають магнетичне тяжіння. Вони харизматичні, довго є сексуально привабливими. Сексуальний гороскоп 2022 року Левам обіцяє надзвичайно підвищений інтерес з боку протилежної статі. Спасибі треба сказати покровителю року Чорному Водяному Тигру та кокетливій Венері. Це їхня потужна енергетична сила так впливає на оточення царя звірів. У знака зодіаку може з'явитися швидкоплинний роман, але нічим добрим це не закінчиться.

Жінка-Лев — і в ліжку левиця. Розквіт зрілості знаку зодіаку — приблизно 40 років, і наступне десятиліття, як правило, стає ідеальним, і відкриває багато нового для неї в інтимі. Сексуальний гороскоп-2022 рекомендує Левицям спробувати нові рольові моделі в ліжку, які привнесуть нотку новизни у стосунки пари.

Чоловік-Лев віч-на-віч з партнеркою він спокійно може поступитися пальмою першості, дозволивши жінці вирішувати і панувати. Сексуальний гороскоп 2022 обіцяє знаку зодіаку відразу кілька яскравих сексуальних пригод, якщо вони зможуть трохи вгамувати своє «я» на початку знайомства і зближення.

Діва

Діви не люблять ускладнювати собі життя. Якщо знаку зодіаку сподобався партнер, вони прямо та відкрито заявлять про наміри. Адже секс — це лише секс. Почуття виникають тоді, коли партнер розкривається як особистість. Сексуальний гороскоп 2022 обіцяє знаку зодіаку багато нових секс-відкриттів у стосунках з представниками інших національностей, що цілком може пробудити у Діві та любов до подорожей.

Жінки-Діви завжди знають, чого хочуть, і завжди знайдуть потрібні слова і сміливість, щоб розповісти партнерові про це так, щоб він не сприймав це як прохання чи побажання. Сексуальний гороскоп 2022 року обіцяє знаку зодіаку яскравий службовий роман, який осяє холодну осінь кольоровим феєрверком. Але треба пам'ятати, що службові романи найчастіше нічим добрим не закінчуються.

Чоловік-Діва — представник того знака зодіаку, де за стриманим зовнішнім виглядом прихований буйний темперамент. Він реалізує свій сексуальний потенціал у експериментах із жінками. Сексуальний гороскоп 2022 обіцяє чоловікам-Дівам знайомство з дуже чуттєвою партнеркою, секс з якою подарує багато спонтанних емоцій.

Терези

Терези мають багато рис протилежної статі. Тому чоловіки-Терези, наприклад, можуть бути чутливими і ніжними, а жінки-Терези брутальні, жорсткі і зовсім не сентиментальні. Але саме ці крайнощі і притягують до них партнерів. Сексуальний гороскоп 2022 обіцяє Терезам чимало нових еротичних відкриттів, але тільки тоді, коли знак зодіаку вирішить змінити декорації і спробувати щось нове. Нові костюми та рольові моделі допоможуть.

Жінки-Терези ніколи не ставлять інтимні стосунки на другий план. Варто такій представниці знаку зодіаку з'явитися в суспільстві, як від неї начебто починають виходити струми — всі погляди звертаються до неї. Сексуальний гороскоп 2022 обіцяє знаку зодіаку нові види витончених насолод, якщо вони самі собі це дозволять.

Чоловік-Терези з першого погляду може не справити враження на жінок. Але за цією скромною зовнішністю швидше за все ховається дуже вмілий і вправний коханець. Сексуальний гороскоп 2022 обіцяє знаку зодіаку багато різноманітного флірту та любовних пригод, якщо вони перестануть ідеалізувати секс та своїх партнерок і трохи знизить градус очікування від того, що відбувається.

Скорпіон

Покровителем Скорпіона є Марс — войовнича планета, яка звикла завжди перемагати, зокрема — й у ліжку. Іноді запасу енергії вистачає і кілька партнерів. Сексуальний гороскоп на 2022 обіцяє знаку зодіаку відкриття тих задоволень, про які він навіть не мріяв. Але не виключено, що, випробувавши все, він повернеться в консервативне, спокійне русло.

Жінка-Скорпіон винахідлива, дещо цинічна і любить експерименти. Як би не був її партнер обізнаний сексі, знайдуться речі, якими знак зодіаку його здивує. Зірки в сексуальному гороскопі 2022 року кажуть жінці-Скорпіону, що ті заборони, які раніше здавались для неї непорушними, насправді існують тільки в її голові. І здається, знак зодіаку дозрів до того моменту, коли можна з ними попрощатися.

Чоловікові-Скорпіону не потрібні зовнішні підтвердження своєї сексуальності. Для усвідомлення, що він чудовий коханець, йому не потрібний великий джип, та й про свої переваги він не поширюватиметься на першій зустрічі. Сексуальний гороскоп 2022 обіцяє знаку зодіаку нові експерименти, які підіймуть його на новий рівень задоволень.

Стрілець

Як і всім вогненним знакам зодіаку, Стрільцям постійно потрібні пожежники, адже в ліжку вони — вогонь! Також представникам знаку зодіаку не відмовиш у природній цікавості. Сексуальний гороскоп на 2022 рік обіцяє Стрільцям всіх статей такі ситуації, які їх помітно приголомшать. Після них доведеться, можливо, взагалі задуматися про свою поведінку в ліжку або вибір партнерів взагалі.

Жінка-Стрілець, хоч і належить до стихії Вогню, дуже земна. Вона цінує особистий простір, свободу і не готова проміняти це на шлюб. Вона комфортно почувається у вільних стосунках. Знак зодіаку може бути чарівною як у коктейльній сукні, так і в джинсах, вона знає, що її зовнішній вигляд ніяк не пов'язаний з її сильною сексуальною конституцією. Сексуальний гороскоп 2022 року обіцяє жінкам-Стрільцям авантюрні ситуації, які спочатку можуть поставити їх у глухий кут, але потім обернуться чимось найкращим.

Чоловіки-Стрільці — майстри чудового флірту. Опинившись у магнетичної аурі Стрільця, важко не стати жертвою його чарівності. Знак зодіаку розумний, сексуальний та щедрий на компліменти. Сексуальний гороскоп 2022 обіцяє чоловікам-Стрільцям багато нових зустрічей, які можуть вплинути на зміну їхніх сексуальних уподобань.

Козеріг

Розквіт сексуального життя Козерогів припадає на 35−40 років: саме в цьому віці знак зодіаку набуває впевненості в собі, у власній чарівності, силі і, нарешті, усвідомлюють всю красу сексуальних втіх. Сексуальний гороскоп 2022 року стверджує, що реалізація в сексі може сильно вплинути на їхню творчу або кар'єрну еволюцію. Інакше висловлюючись, секс додасть таких життєвих сил, які простимулюють й інші сфери.

Жінка-Козеріг ненавидить рутину, побут, адже вона дівчина-свято. І в ліжку від свого партнера чекатиме на такий же «ярмарок фарб». Для представниць знака зодіаку ще дуже важливими є зовнішні прояви прихильності партнера: турбота, подарунки, постійні ласки та дотики. Сексуальний гороскоп 2022 року обіцяє жінкам-Козерогам подарувати зустріч із чоловіком-викликом, який за допомогою ласки та вмілих маніпуляцій зможе впливати на тонкі струни тіла та душі.

Чоловіки-Козероги мегапрактичні і люблять гроші не менше, ніж секс, тому жінці, яка їх повністю влаштовуватиме в ліжку, вони можуть запропонувати руку і серце. Знак зодіаку завжди відштовхується від своїх бажань: між красунею, яку хочуть усі, та жінкою, яка його сильно притягує, він вибере останню. Сексуальний гороскоп 2022 радить чоловікам-Козерогам придивитися до жінок-Овнів. Ідеальна сумісність та відкриття нового рівня непізнаного вам гарантовано!

Водолій

Водоліям марно пропонувати секс на одну ніч. Знак зодіаку любить трохи інші стосунки, він щиро впевнений, що він і його потенціал разюче відрізняються від інших. Сексуальний гороскоп 2022 обіцяє Водолію та його партнеру нові сексуальні переживання, на пошук яких вони вирушать разом.

Жінка-Водолій не варіант для спонтанної, нестримної пристрасті, вона повільно заводиться, це знову ж таки пов'язано з її довірою партнеру. Зате якщо коханцю вдасться знайти її еротичні точки, Водолія не зупинити. Сексуальний гороскоп 2022 обіцяє сміливий експеримент з давнім партнером, причому цей досвід стане спонтанним для представниці знаку зодіаку. Але їй сподобається.

Водолій-Чоловік і справді відрізняється від своїх астрологічних побратимів тим, що тригером для його збудження можуть бути зовсім несподівані речі: гарні ноги жінки, її пристрасність у суперечці, картавість, те, як вона читає пошепки. Сексуальний гороскоп 2022 обіцяє знаку зодіаку, що в них прокинеться цікавість до нових видів ласок та любовних втіх. У рік Тигра їм захочеться додати ігри та легкості у стосунки, і партнерки у цих починаннях їх підтримають.

Риби

Щоб привернути увагу Риб, недостатньо тільки знати про їх ерогенні зони — у сексуальності цього знака багато лежить на рівні підсвідомого. Гра уяви у Риб така ж сильна, як і фізична близькість, тому для них такий важливий антураж, запахи, слова, і тільки потім — дотик. Риби збуджуються від запахів і слів, які підкріплюють їхню бурхливу фантазію. Сексуальний гороскоп 2022 обіцяє Рибам виконання тих найтаємніших бажань. Хочеться твердого сексу? Всесвіт матеріалізує партнера, який любить те саме. У планах провести літо в ніжності та коханні? Така людина теж знайдеться. Головне — не квапити події.

Жінок-Риб, як і будь-яких підступних спокусниць, часто дорікають за розважливісит. Це тому, що внутрішній магнетизм представниць цього знака, їхня спокусливість і сексуальність відразу приваблюють чоловіків. Сексуальний гороскоп 2022 рекомендує представницям цього знака бути обачнішими у ситуаціях, які можуть перерости в любовний трикутник. Нічим добрим це зазвичай не закінчується.

Чоловіки-Риби вкрай суперечливі. Сьогодні їм подобаються неприступні красуні, яких вони можуть спокусити одним поглядом, а завтра вони готові витратити місяці, щоб домогтися прихильності неприступної і скромної дівчини. Сексуальний гороскоп 2022 обіцяє чоловікам-Рибам роман із жінкою, яка є або у стосунках, або у шлюбі, але ж представникам цього знака завжди подобалося все заборонене, таємниця, яку можуть зберігати двоє. І це теж може закінчитись добре, якщо, звичайно, ви зможете зберегти секрет. Інакше наслідки можуть бути руйнівними.

Читайте також: Гороскоп з 10 по 16 січня 2022 року

Фото з відкритих джерел