Передплата 2024 «Добрий господар»

Порошенко вважає, що його літак можуть посадити в іншому аеропорту (ВІДЕО)

  • 16.01.2022, 19:20
  • 774

Петро Порошенко припускає, що літак, яким він прилетить до Києва в понеділок, можуть посадити в іншому аеропорту замість Жулян

Порошенко вважає, що його літак можуть посадити в іншому аеропорту (ВІДЕО)
Порошенко вважає, що його літак можуть посадити в іншому аеропорту (ВІДЕО)

«Чи можуть його [літак] посадити в іншому аеропорту? Так, можуть, і вони спеціально і дуже уважно вивчають досвід з Протасевичем — де, що, куди саджати. Бо це вони літак із „вагнерівцями“ не можуть саджати, а літак WizzAir вони можуть саджати. Але я дуже сподіваюся, що цього не станеться», — сказав Порошенко.

Порошенко також заявив, що не буде збирати «тривожну валізу» на випадок затримання у аеропорті.

«Чи зібрав я тривожну валізу? Не зібрав, не збираю і збирати не буду, бо я вважаю, що твоя поведінка програмує майбутнє. Якщо ти готуєшся до перемоги, то отримуєш перемогу, якщо готуєш валізу, то отримуєш валізу. І вам не раджу їх збирати», — заявив політик.

«Мої принципові позиції за останні роки стосовно Путіна були такі: не бійся Путіна точно, не вір Путіну точно і тримай єдність навколо України. Сьогодні, на жаль, все це відноситься на набагато нижчу позицію до Зеленського: не бійтеся Зеленського, не вірте Зеленському і тримайте єдність демократичної опозиції», — сказав Порошенко.

Читайте також: Порошенко розповів про двох головних людей Януковича, які впливають на Зеленського

Фото ЗМІ

Схожі новини