Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Учасники гурту «Nirvana» відповіли на позов «хлопчика з обкладинки»

  • 25.12.2021, 17:55
  • 925

Музиканти легендарного гурту надали відповідь на звинувачення Спенсера Елдена у сексуальній експлуатації дітей

Учасники гурту «Nirvana» відповіли на позов «хлопчика з обкладинки»
Учасники гурту «Nirvana» відповіли на позов «хлопчика з обкладинки»

Юристи учасників гурту Nirvana Дейв Грол та Кріст Новоселич та вдови вокаліста колективу Курта Кобейна Кортні Лав подали заяву про відхилення позову мешканця Лос-Анджелеса «хлопчика з обкладинки» Спенсера Елдена. Він звинуватив музикантів у сексуальній експлуатації дітей.

Про це повідомляє The Guardian.

Адвокати заявили два законодавчі акти, на які спирається Елден у своїй позовній заяві, має часові обмеження і робить скаргу недійсною через те, що вона була подана дуже пізно. Водночас музиканти заявили, що протягом 30 років Елден використав славу гурту в особистих цілях і за гонорари відтворював цю фотографію.

«У нього на грудях витатуйована назва альбому „Nevermind“. Він з'явився на ток-шоу в комбінезоні, що імітує оголене тіло. Копії обкладинки альбому зі своїм автографом він виставляв на продаж на eBay, а також використав цю популярність, щоб знайомитися з жінками», — йдеться у заяві Nirvana, передає Complex.

А твердження Елдена про те, що на світлині зображено начебто насилля над дітьми адвокати вважають «несерйозним». На їхню думку, якщо ж поставитися до цього позову навпаки, то за «зберігання дитячої порнографії» доведеться залучити мільйони американців, які мають цю платівку вдома.

Фото з сайту Україна Молода.

Читайте також: NASA запустило новий космічний телескоп

Схожі новини