Передплата 2024 ВЗ

У Львові завершили реконструкцію вулиці Бандери

  • 18.12.2021, 09:55
  • 830

З 18 грудня вулицю відкривають для транспорту

Вулицю Степана Бандери повністю відремонтували за 209,5 млн грн

У суботу, 18 грудня, о 15:00 вул. Степана Бандери у Львові повністю відкривають після реконструкції, яка тривала більше року. Громадський транспорт на цій вулиці відновлює курсування за звичними маршрутами.

Як повідомили у ЛКП «Львівавтодор», на вул. Бандери завершені всі основні ремонтні роботи. Тому вже у суботу відкритою вулицею пустять автівки та трамваї.

Ремонт вулиці Степана Бандери тривав більше року, і окремі ділянки вулиці уже раніше відкрили для проїзду. Під час ремонту ділянка від вул. Городоцької до вул. Федьковича стала пішохідною зоною, тут зможуть проїжджати лише трамваї, натомість автомобілі будуть цю ділянку об’їжджати. «Як і обіцяли, до свята Миколая вулиця Бандери буде повністю проїзною. Нагадаю, що ділянка від вулиці Городоцької до вулиці Федьковича стала пішохідною зоною, тут зможуть проїжджати лише трамваї», — наголосив директор ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк.

У рамках реконструкції вулиці Бандери ще мають облаштувати підпірну стінку та транспортний хаб на перетині вулиць Бандери та Чупринки. Також залишається завершити благоустрій території, зокрема тут мають висадити близько 80 дерев.

Ремонтні роботи виконувала підрядна організація ТзОВ «Онур». Загальна вартість реконструкції — 209,5 млн грн.

З 15:00 суботи, 18 грудня, на вул. Бандери відновлять регулярний рух трамваїв № 1, 4, 9 та тролейбусів № 22, 29, 30.

Читайте також: В Україні — тисячі нових випадків коронавірусу

Схожі новини