Передплата 2024 «Добра кухня»

Держтелеканал Дом замовив шоу "Саджати будемо"

  • 14.12.2021, 11:55
  • 656

Коштувало таке замовлення 3,2 млн гривень

Державний телеканал Дом підписав договір із компанією К С Продакшн на виробництво телешоу під робочою назвою Саджати будемо, за аналогією з популярним передвиборним гаслом Володимира Зеленського про «весняні посадки».

У системі Prozorro зазначено, що на це витратить 3,29 млн гривень.

За договором, К С Продакшн має створити соціальний телевізійний проєкт на 52 випуски по 50 хвилин кожен.

«Досить жорстке шоу, яке покаже українцям справжню силу політиків та їхніх помічників. Актуальний проєкт про перемогу справедливості над безкарністю заможних та багатих. Люди мають знати, що в Україні закон діє, а влада це контролює. Динаміка шоу потенційно велика — документальний детектив», — йдеться в описі проєкту.

КС Продакшн займатиметься концепцією шоу, сценаріями. Продюсером шоу названо Вікторію Бурдукову, яка працювала над шоу Ревізор, а з 2020 року є депутатом Київської міськради від Слуги народу. У 2020 році ця компанія працювала з Міністерством культури, для якого зняла три серіали «патріотичного спрямування». Відповідно до цього договору, всі послуги компанія має надати до 31 грудня 2021 року.

5 грудня стало відомо, що телеканал Дом планує виділити понад 12 млн гривень на створення програми Про життя з Андрієм Пальчевським. Виробник ток-шоу — компанія Володимира Татаренка, власника фірми Зе Медіа.

Телеканал Дом орієнтований на мешканців окупованого Донбасу та Криму.

Читайте також: Росія заблокувала резолюцію ООН

Схожі новини