Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Через фейковий сертифікат вакцинації чоловік застрелив жінку та дітей, а тоді вбив і себе

  • 08.12.2021, 16:15
  • 1 000

Трагедія трапилася у Німеччині

У Німеччині 40-річний чоловік застрелив дружину та трьох своїх дітей, а потім скоїв самогубство. Він залишив записку, в якій написав про мотив страшного вчинку.

Як повідомляє телеканал Euronews, у суботу, 4 грудня, у містечку Кенігс-Вустерхаузен неподалік Берліна у приватному будинку поліція виявила тіла подружжя та трьох дітей — 10, 8 та 4 років — з вогнепальними пораненнями.

Прокурор міста Гернот Бантлеон повідомив, що на місці інциденту знайшли записку, яку підозрюваний у вбивстві власної родини залишив напередодні.

У ній чоловік пояснив, що його дружина мала підроблений сертифікат про вакцинацію від коронавірусу. Про це дізнався її роботодавець. Подружжя боялося, що їх можуть заарештувати та забрати дітей.

За версією слідчих, чоловік убив свою дружину та дітей, а потім застрелився сам. У будинку знайшли пістолет. Поліцейські не виявили жодних ознак того, що в приміщенні під час стрілянини міг бути хтось ще.

Містечко Кенігс-Вустерхаузен невелике — там живуть приблизно 40 тисяч мешканців, «усі один одного знають». Поліція опитує сусідів, які стверджують, що сім'я жила добре, була дружною, сварок та скандалів не було. Місцеві мешканці шоковані подією. Районний адміністратор округу Даме-Шпревальд висловив глибокі співчуття рідним та близьким загиблих.

Читайте також: У «Дії» з'явився дитячий сертифікат вакцинації

Схожі новини