Передплата 2024 «Добра кухня»

Чоловік намагався вакцинуватися, отримавши укол у несправжню руку

  • 04.12.2021, 11:35
  • 592

Італієць хотів отримати сертифікат про вакцинацію, отримавши укол у фальшиву руку

50-річний чоловік приїхав на вакцинацію з силіконовою накладкою, яка закривала його справжню руку. Він сподівався, що цього не помітять, але йому не вдалося обманути медсестру.

Медсестра розповіла місцевим ЗМІ, що коли вона засукала його рукав, то виявила, що шкіра «гумова і холодна», а її забарвлення «занадто світле».

Після того, як його викрили, чоловік намагався переконати медсестру вдати, що вона нічого не помітила, повідомляє la Repubblica. Натомість вона повідомила на нього в поліцію за шахрайство.

Очільник регіонального уряду П'ємонту Альберт Сіріо каже, що ця справа межує зі смішним, але ця хитрість «неприйнятна перед жертвою, яку вся наша громада принесла під час пандемії».

За інформацією, чоловік був медиком, але його відсторонили від роботи, оскільки він не був вакцинований. Вакцинація є обов'язковою для всіх медичних працівників Італії.

У дописі в Twitter, який цитує газета, було фото силіконової накладки для чоловіка на шию і руки, який продавався на Amazon за 488 євро.

«Якщо я піду у цьому, вони помітять? Можливо, під силікон я навіть одягну додатковий одяг, щоби голка не проштрикнула мою справжню руку», — написав користувач Twitter.

Інцидент стався напередодні посилення в Італії обмежень для тих, хто не був вакцинований.

Читайте також: Статистика вакцинації: в яких областях щепляться найбільше

Схожі новини