Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Британія готується перекинути в Україну 600 бійців спеціального призначення , - видання Mirror

  • 14.11.2021, 14:45
  • 704

Британська оперативна група спецпризначенців планує прибути в Україну, оскільки МІ-6 попереджає прем'єр-міністра, що президент Путін може бути загрозою для України та Заходу

Як повідомляє Цензор. НЕТ про це пише британська газета Mirror.

«Оперативна група до 600 британських військовослужбовців готова бути розгорнута в Україні через побоювання, що Росія готова вторгнутися», — йдеться у повідомленні ЗМІ.

За інформацією видання, підрозділи SAS і парашутного полку попереджені, що вони можуть відбути в країну протягом декількох годин.

Підготовка відбувається після того, як начальники оборони та глава МІ-6 повідомили, що президент Росії Володимир Путін є реальною небезпекою для України та Заходу.

Зараз у Британії створюють сили з членів SAS, спеціального розвідувального полку, медиків, інженерів, зв'язківців і до 400 десантників з 16 десантно-штурмової бригади, що базується в Олдершоті, Хантс.

«Підрозділу високої готовності бригади сказали, що, можливо, доведеться розгортатися в дуже короткий термін», — повідомляє джерело.

«Від 400 до 600 військовослужбовців готові. Їхнє спорядження запаковане, і вони готові полетіти в Україну і або приземлитися, або спуститися з парашутом. Вони підготувалися для всіх випадків», — передають ЗМІ.

Читайте також: Українські військові готові протидіяти диверсантам: заява

Схожі новини