Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Стало відомо, хто управлятиме пасажирськими перевезеннями «Укрзалізниці» наступного року

  • 09.11.2021, 15:15
  • 482

У 2022 році пасажирськими перевезеннями на "Укрзалізниці" управлятиме Deutsche Bahn

У 2022 році німецька компанія Deutsche Bahn DB Engineering & Consulting отримає в управління від «Укрзалізниці» пасажирські перевезення, розповів міністр інфраструктури Олександр Кубраков.

«За планом, ми передаємо пасажирські перевезення в управління Deutsche Bahn Consulting з наступного року. Нагадаю, що Deutsche Bahn має такий досвід у Казахстані, і він досить успішний», — розповів подробиці співпраці із найбільшим залізничним оператором Німеччини Кубраков.

Нині, за словами міністра, компанії реалізують першу фазу спільного співробітництва. Йдеться про консультаційні послуги, пояснив Кубраков.

У серпні «Укрзалізниця» і Deutsche Bahn Engineering&Consulting уклали договір щодо консалтингу у сфері пасажирських перевезень. Про це повідомила пресслужба «Укрзалізниці». Німецька компанія допоможе Укрзалізниці відділити пасажирські перевезення від вантажних і забезпечити ефективне управління, йдеться у повідомленні. Консалтинг є першим етапом співпраці, який буде втілено до кінця 2021 року. За його успішного впровадження на другому етапі Укрзалізниця залучить команду менеджерів з Deutsche Bahn для безпосереднього управління пасажирськими перевезеннями вже у 2022 році.

Читайте також: УЗ відновила курсування поїзда з Мукачева до Будапешту

Схожі новини