Передплата 2024 «Добра кухня»

Лиса Стіва рятують усією громадою

У Домівку лиса достави­ли у безпомічному стані

Лиса Стіва рятують усією громадою
Лиса Стіва рятують усією громадою

У ці дні, відгукнувшись на заклик волонтерів-зоозахисників, любителі природи присилають на банківський рахунок Домівки Врятованих Тварин (Львів) нові «адресні» пожертви. Вони призначені для операції, яку ось-ось мають зробити лисові Стіву.

У Домівку Стіва достави­ли у безпомічному стані: коли лис перебігав доро­гу, його збила автівка, внаслі­док чого стався перелом ноги. Бідоласі надали першу ветлі­карську допомогу, як того і ви­магає протокол, відправили на карантин. І коли він, що на­зивається, оклигав, набрався сил, фахівці сказали, що готові складати йому кінцівку.

Операція ця обійдеться у чималеньку суму. За слова­ми керівника Домівки Орес­та Залипського, багато спе­ціалізованих ветклінік, куди він звертався, не горіли особли­вим бажанням ставити Стіва на ноги. Подекуди ставили за­хмарні розцінки. В одній із клі­нік погодилися «відремонту­вати» лисячу лапу за 7−8 тисяч гривень (це найменша сума з усіх пропозицій). Проте та­ких вільних коштів у цьому при­тулку немає, тож адміністрація вкотре звернулася по допомо­гу до благодійників. Багато з них уже відгукнулися фінансо­вими переказами.

— Просимо допомогти на­шому Стіву стати на всі чоти­ри лапи! — каже Орест Залип­ський. І повідомив реквізити для збору пожертв лисові:

5375 4141 2734 0015 (картка Монобанку).

Читайте також: «Бабусю, до мене прийшов пес, ліг біля ніг і помирає…»

Схожі новини