Передплата 2024 «Добрий господар»

«Свободу Міші»: У Грузії відбулася масова акція підтримки експрезидента

  • 15.10.2021, 08:35
  • 455

У столиці Грузії відбулася мирна акція підтримки Міхеіла Саакашвілі

Як повідомляє «Грузія online», понад 50 тисяч осіб зібралися в центрі Тбілісі підтримати нещодавно ув’язненого експрезидента Грузії Міхеіла Саакашвілі.

Після того, як гендиректор опозиційного каналу «Мтаварі» та один з адвокатів Саакашвілі Ніка Мелія прочитали послання політика Саакашвілі із закликом населення країни до примирення й об'єднання, розпочалася акція з посилом «Свободу Міші».

Саакашвілі також закликав прихильників опозиції 30 жовтня проголосувати за кандидатів від ЄНР, які за підсумками голосування на місцевих виборах вийшли у другий тур.

«Зараз не час розділятися ні за якими ознаками, ні за партійними, ні за якимось іншими. Настав час звільнити Грузію, і найнеобхідніше сьогодні для цього — єдність, важливо усвідомити, що наше суспільство, країна, потребують великого примирення», — йдеться у посланні Саакашвілі.

Він також закликав відмовитися від помсти та реваншу. Після цього на акції виступили прихильники опозиції, які розкритикували уряд правлячої партії «Грузинська мрія» та вимагали звільнення Саакашвілі.

«Влада чекає, що ми помилимося і почнемо кудись вриватися. Ми цього не зробимо і мирно повернемося до своїх домівок, а 30 жовтня дамо гідну відповідь цій владі», — заявив Ніка Мелія про мирні наміри народу.

Читайте також: Саакашвілі: як потрапив до Грузії перед арештом (відео)

Схожі новини