Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У гості до «Львова» їде «Динамо»

А «Шахтар» у центральному матчі 11-го туру УПЛ прийматиме «Зорю»

Після перерви, спричиненої матчами національної збірної України у відборі до Мундіалю-2022 у Катарі, увагу вболівальників знову прикуто до чемпіонату Української прем’єр-ліги. Його 11-й тур відкриється центральним матчем — донецький «Шахтар» прийматиме у Києві луганську «Зорю» (п'ятниця, 15 жовтня, 17.00).

У груповому турнірі Ліги Єв­ропи «Зоря» виглядає безна­дійно, але в УПЛ це зовсім інша команда. У двох попередніх ту­рах підопічні Віктора Скрипни­ка здобули дві впевнені пере­моги, зокрема з рахунком 4:0 розгромили далеко не найслаб­ший у лізі «Дніпро-1». Чи зможе «Зоря» на цій переможній хви­лі відібрати очки у «Шахтаря»? Принаймні на нічию луганці спо­діватися можуть. Теоретично, шанси гостей на позитивний для них результат може збіль­шити втома українських футбо­лістів «помаранчево-чорних», які брали участь у поєдинках збірної України проти збірних Фінляндії та Боснії і Герцего­вини. Утім, попри вдалі остан­ні поєдинки в УПЛ, «Зоря» за­лишається непередбачуваною командою, яка завжди може «потішити» своїх уболівальни­ків несподіваним провалом у грі. А відтак найімовірнішим підсумком п’ятничного матчу є все-таки перемога донеччан.

Іще один «ґранд» українсько­го футболу, київське «Динамо», в 11-му турі завітає у гості до «Львова» (субота, 16 жовтня, 17.00). «Містяни» не демонструють гри, яка дозволяє їм спо­діватися бодай на нічию у цьому поєдинку. Але не варто забувати про збірників киян (а їх у «Дина­мо» чимало), які після поєдин­ків за свої національні команди можуть не встигнути відновити­ся. Отже, певний шанс у «Льво­ва» з’являється… Чи скориста­ється?

Інша львівська команда УПЛ, «Рух», в 11-му турі їде в гості до петрівського «Інгульця» (неді­ля, 17 жовтня, 17.00). У попе­редньому турі рухівці обіграли на виїзді «Маріуполь». Звісно, «Інгулець» у цьому чемпіона­ті грає трохи краще, ніж «розі­брані» азовці. Але не настільки, аби «Рух» не міг розраховувати на другу поспіль виїзну звитягу.

Схожі новини