Передплата 2024 «Добрий господар»

"Одним ворогом менше": "слуга" про смерть Полякова

  • 08.10.2021, 12:15
  • 913

Так народна депутатка від "Слуги народу" Галина Третьякова висловилася в чаті про свого колегу Антона Полякова, який помер сьогодні вночі

"Одним ворогом менше": "слуга" про смерть Полякова
"Одним ворогом менше": "слуга" про смерть Полякова

Про інцидент з її висловлюванням повідомили у партії «За майбутнє», інформацію «ВЗ» також підтвердив і народний депутат від «Слуги народу».

«Тільки що керівник комітету, який має опікуватися людьми, дітьми, пані Третьякова, написала, що „одним ворогом менше“ про смерть Антона Полякова. Я хотів би попросити вас, шановна фракція „Слуга народу“, зробити висновок зі слів пані Третьякової. Вона всім відома відношенням до дітей, до людей, до країни. Я вважаю, що це не припустимо, яким би політичним опонентом не був пан Антон Поляков. Померла людина, звичайна людина. Крім того, наш колега по парламенту», — заявив голова партії Ігор Палиця й звернувся з проханням до віце-спікера парламенту Руслана Стефанчука «зробити моральні висновки» і сказати, «як потрібно виходити з цієї ситуації», пише Depo.ua.

Водночас сама Третьякова з претензією накинулась на нардепів:

«У мене два зауваження: по-перше, звідки „замайбах“ знає про те, що пишуть у чаті „Слуги народу“, а по-друге, коли люди, які борються за свободу слова, яка гарантована кожній людині тут в залі Конституцією і вважають, що вони можуть накидати комусь якісь платки на рота, то мені здається, що позор це вам».

У Раді почали кричати Третьяковій «Ганьба», а Стефанчук нагадав їй, що життя кожної людини є вищою соціальною цінністю.

«А свобода слова, зокрема, означає відповідальність за те, що говорить кожен з нас», — сказав Стефанчук.

На висловлювання відреагував Володимир Омелян:

«У чаті Слуг Народу голова комітету Галина Третьякова написала «Одним ворогом менше, це добре» про смерть нардепа Антона Полякова. Вічна пам’ять покійному, мав честь його знати. Він виступав проти брехні і корупції цих покидьків. Ні совісті, ні честі у цієї влади ніколи не було і не буде, — написав він.

Прокоментував і народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Володимир В'ятрович:

«Одним ворогом менше» про раптову смерть колишнього однопартійця та колеги — це дуже по-большевицьки. І це лиш ще один показник того морального рівня (чи радше його відсутності), який домінує у партії влади. Занурення у совєтські 1930-ті цього тижня триває", — написав В'ятрович у Фейсбуці.

Депутат фракції «Слуги народу», який просив не розкривати його особу, відреагував на повідомлення Третьякової словами: «бракує слів. Соромно».

Читайте також: «Слуги» відреагували на смерть колишнього колеги Полякова

Схожі новини