Передплата 2024 «Добрий господар»

Сприятливі дні для всіх знаків: гороскоп на тиждень

  • 11.10.2021, 10:00
  • 724

Гороскоп з 11 по 17 жовтня

ОВЕН. Вам вдасться з честю впоратися з будь-якою справою на початку тижня. Зі середи на службі не варто хапатися за все відразу. У вихідні будьте готові до неспо­діванок. Не все піде за планом. Але не засму­чуйтеся: це зміни на краще. Сприятливі дні: 11, 16 жовтня. Несприятливі дні: 14 жовтня.

ТЕЛЕЦЬ. З понеділка займіть стійку позицію: якщо опустите руки — ваш ав­торитет похитнеться. Не піддавайтеся емоціям, боріться за справедливість. У вихідні при вирішенні проблем звертайтеся по допо­могу до друзів — вам зараз допоможе погляд з боку. Сприятливі дні: 11, 13 жовтня. Неспри­ятливі дні: 16 жовтня.

БЛИЗНЮКИ. У спілкуванні не варто під­лаштовуватися під оточення, не зра­джуйте своїх принципів. Труднощі се­редини тижня можуть вивести вас з рівноваги. Дивіться на все простіше! Приступа­ючи до нової справи, прислухайтеся до порад фахівців. Сприятливі дні: 16, 17 жовтня. Не­сприятливі дні: 11 жовтня.

РАК. Не забудьте про повноцінний від­починок, надмірні навантаження можуть негативно позначитися на здоров’ї. У се­реду підтримайте кохану людину. І не будьте за­надто категоричні в судженнях. Наприкінці тиж­ня пристрасті розпаляться з усіх боків. Зберіть волю в кулак. Сприятливі дні: 11, 16 жовтня. Несприятливі дні: 17 жовтня.

ЛЕВ. Початок тижня присвятіть твор­чості. Далека поїздка стане чудовим джерелом для натхнення. Вільний час приділіть дітям. Усе зроблене в п’ятницю буде хорошим доробком на майбутнє. У вихідні варто переглянути свої погляди і переконання. Спри­ятливі дні: 11, 13 жовтня. Несприятливі дні: 12 жовтня.

ДІВА. Більше часу приділяйте домочад­цям, використовуйте свій авторитет для наведення ладу у помешканні. Середи­ну тижня присвятіть дітям, розвивайте їхні твор­чі здібності. У вихідні варто звернути увагу на своє здоров’я. Сприятливі дні: 13, 16 жовтня. Несприятливі дні: 11 жовтня.

ТЕРЕЗИ. Вам належить багато спілку­ватися, знайомства можуть виявитися дуже корисними. Можливе отримання звісточки від далеких родичів. У середині тиж­ня зосередьтеся на питаннях кар’єри. Причому підійдіть до них творчо, відкиньте рутину і сно­бізм. Сприятливі дні: 15, 16 жовтня. Неспри­ятливі дні: 14 жовтня.

СКОРПІОН. Сміливіше розширюйте поле діяльності на початку тижня. Добре було б поїхати в ділову поїздку. Якщо за­хочеться змін, беріться за оновлення інтер’єру квартири. Вихідні проведіть спокійно — наодинці з коханою особою. Сприятливі дні: 13, 17 жов­тня. Несприятливі дні: 15 жовтня.

СТРІЛЕЦЬ. Будь-яка ідея, втілена в по­неділок-вівторок, отримає гарне про­довження. Беріть ініціативу у свої руки. У середині тижня будьте ощадливі, не витра­чайте коштів на дурниці. У вихідні можливі ціка­ві знайомства. Сприятливі дні: 16, 17 жовтня. Несприятливі дні: 14 жовтня.

КОЗЕРІГ. Робіть тільки те, що вам хо­четься і що вважаєте за потрібне, на по­чатку тижня. У середу визначтеся з го­ловними цілями на найближчу перспективу і починайте діяти. На роботі будьте заповзятливі й ініціативні. І купіть собі якусь оригінальну дріб­ничку. Сприятливі дні: 11, 16 жовтня. Неспри­ятливі дні: 13 жовтня.

ВОДОЛІЙ. Сприятливий тиждень для авантюр. Будьте легкі на підйом, і досяг­нете більше, ніж планували. У середи­ні тижня краще побути наодинці і зайнятися са­моаналізом. Але не літайте у хмарах. У вихідні відпочиньте і приведіть себе до ладу. Вітається все незвичайне. Сприятливі дні: 11, 17 жовтня. Несприятливі дні: 12 жовтня.

РИБИ. У всьому керуйтеся розумом і тверезим розрахунком. Середина тиж­ня — сприятливий час для переходу на нову роботу, навіть зі зміною професії. Може­те покладатися на допомогу і підтримку друзів. У неділю зробіть собі подарунок — виберіться у гори. Сприятливі дні: 13, 16 жовтня. Неспри­ятливі дні: 15 жовтня.

Схожі новини