Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Мрію, щоб українську красу вінчала корона, якої гідна кожна українка»

На міжнародному конкурсі краси Mrs. Transcontinental 2021 Україну представить львівʼянка Ірина Петрусь

За титул найкрасивішої та найуспішнішої цьогоріч боротиметься Ірина Петрусь — НR-бізнес партнерка міжнародних інженерних компаній, яка народилася у Бродах, але вже довший час живе у Львові.

Красуня увійшла до ТОР-3 на конкурсі Ms. Ukraine World International 2021, який відбувся цієї весни в Києві. А тепер Ірина представлятиме Україну на міжнародному конкурсі Mrs. Transcontinental 2021 і боротиметься за титул найкрасивішої жінки світу, фінал якого відбудеться 13 вересня в Атланті, США. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Фото з соцмереж
Фото з соцмереж

«Я щаслива і дуже радію можливості представити нашу країну на одному з престижних конкурсів міжнародного рівня. Честь для мене бути дзеркалом нації, явити світу красу української жінки, яка знаходить найкращі прояви у будь-якій сфері життя — від кар’єри до заміжжя та материнства. У мене є особлива традиція — за мить до здійснення мрії загадувати нову. Це надихає і стимулює підкорювати нові горизонти. На моєму наразі — Новий Світ, Америка і, отримуючи титул 2nd Runner-Up Ms. Ukraine World International 2021, я запалала цією новою мрією — представити Україну на світовій арені — яскраво і гідно. У США я презентуватиму світу проєкт мого серця. Вірю, він стане чудовою традицією всієї планети, яка зараз так потребує нашої турботи, уваги та вдячності. Бажаю Україні перемоги, мрію, щоб українську красу вінчала корона, якої гідна кожна українка, а я вдячна долі, що мені випала честь уособлювати красу нашої щирої, самобутньої та талановитої нації», — каже представниця від України на конкурсі Mrs. Transcontinental 2021 Ірина Петрусь.

До слова, на конкурсі Ms. Ukraine World International 2021 Ірина Петрусь отримала титул 2-ї Віце-Місіс.

Схожі новини