Передплата 2024 ВЗ

Схопив та почав відтягувати від трибуни: черговий скандал у Раді (відео)

  • 09.09.2021, 12:15
  • 1 190

Тищенко намагався відтягнути Лероса від трибуни

Сьогодні, 9 вересня, під час пленарного засідання Верховної Ради між народним депутатом Гео Леросом і його колегою з фракції «Слуги народу» Миколою Тищенком відбулася штовханина.

Про це повідомляє кореспондент #Букв.

Так, Лерос вийшов до трибуни та почав свій виступ.

«Єдине ТСК, яке на сьогоднішній день повинно звітувати у цій залі, це щодо зриву спецоперації по „вагнерівцях“. Нас, українців, цікавить, хто з цієї парочки пан Зеленський чи його секретарша Єрмак злили спецоперацію? Пане Зеленський, ви можете скільки завгодно призначати своїх друзів, знайомих, на керівні державні посади, але ви перетворюєте цю країну на мафію…» — сказав він.

В цей момент Тищенко підійшов до трибуни та вивернув мікрофон в іншу сторону, після цього він схопив Лероса і почав відтягувати від трибуни. Декілька хвилин тривала штовханина, спікер Парламенту Дмитро Разумков попросив колег «заспокоїтися», після чого на 15 хвилин оголосив перерву.

Далі Лерос продовжив свій виступ: «Інститут „смотрящих“ працює. Пане Зеленський, ви ведете країну в прірву і ваші шавки це доводять. Ваш Єрмак може шепотіти вам на вухо, що ви найвеличніший лідер країни, але ви — найвеличніше посміховисько. Ви з вашим Єрмаком є пухлиною, яку вже сьогодні треба оперувати. Ганьба вам та вашим „смотрящим“ покидькам».

Читайте також: Рада провалила голосування щодо НАТО

Схожі новини