Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Юний дон Корлеоне: у Тель-Авіві затримали 16-річного ватажка мафії

  • 27.07.2021, 21:10
  • 807

Сьогодні вранці поліція заарештувала 16-річного школяра з північної частини Тель-Авіва, якого підозрюють в організації низки підпільних гральних закладів для підлітків і дорослих, а також у вимаганні та зборі грошей з боржників

Разом з юним мафіозі арештували кількох його поплічників, які вибивали борги у картярів. Крім того, за підозрою в участі у незаконних карткових іграх затримані ще кілька людей, повідомляє 9tv.

Таємне стеження за неповнолітнім ватажком злочинного грального синдикату поліція вела протягом декількох останніх місяців. Його підпільні казино розташовувалися в орендованих ним квартирах у районі Тель-Авіва. Поліція підозрює, що до справи причетні десятки підлітків і дорослих і що в незаконному бізнесі оберталися десятки тисяч шекелів.

Читайте також: Злидарям, які потерпіли від епідемії, допомагає італійська мафія

За даними попереднього слідства, за деяких малолітніх боржників гроші повертали їхні батьки. Суми боргів становили від 3-х до 10-ти тисяч шекелів. А щоб складніше було відстежити, звідки надходять гроші на рахунок юного тель-авівського «хрещеного батька», борги виплачувалися через мобільний додаток «Біт».

Схожі новини