Передплата 2024 «Добрий господар»

Доставка суші: унікальна послуга з широким меню

  • 14.07.2021, 15:17
  • 1 419

Не завжди є можливість відвідувати ресторани з друзями або членами сім’ї. А тому особливо зручною є послуга, що допомагає отримати смачні пакуночки з їжею у будь-якій точці нашого міста.

Суші у Львові — страва, без якої складно уявити повноцінний, унікальний та багатий на смаколики раціон. Саме завдяки японській кухні можна смачно попоїсти не лише домашніми стравами, а й чимось більш незвичайним та вишуканим.

З доставкою у Суші-Го можна замовити такі страви:

  • Роли: з рибкою, овочами, сиром та навіть фруктами, а також класичні темпура варіанти у клярі;
  • Сети: набори японської їжі, створені для справжніх гурманів — від маленьких, до середніх та найбільших, які обираються у залежності від кількості гостів;
  • Салати: унікальні зелені тарілки, до складу яких входить не лише курочка й овочі, а й навіть авторські соуси, водорості та інші інгредієнти;
  • Супи: вишукані перші страви представлені за допомогою супів місо та доповнюються натуральними морепродуктами.

Якщо ви працюєте в офісі або удома, займаєтесь домашніми стравами, знаходитесь на пікніку або прогулянці й захотіли простих, вишуканих та красивих страв — просто оберіть їх у меню Суші-Го та натисніть кнопку замовлення.

Чому замовляти суші з доставкою — вигідно?

Популярність доставки суші та ролів росте з кожним днем, й не дивно, адже ця послуга є не лише досить цікавою, а й справі вигідною для клієнтів.

Серед основних вигідних переваг варто відзначити:

  1. Швидкість: за допомогою кур’єрів, що возять їжу, можна сміливо продовжити займатись своїми справами, працювати або спілкуватись з друзями, не перериваючись на приготування страв;
  2. Безпечність: клієнти Суші-Го можуть бути впевненими в тому, що куштують лише свіжі продукти, які поставляються виключно перевіреними компаніями;
  3. Економність: найчастіше виходить так, що готова їжа є дешевшою, аніж необхідність купівлі інгредієнтів та самостійного приготування, а тому замовити щось у ресторані — значить обрати економію;
  4. Широкий асортимент: не лише вигода має значення, а й можливість справді скуштувати щось цікавеньке, чого зазвичай немає у щоденному меню.

Ще однією перевагою ресторану Суші-Го є демократичні та низькі ціни. Окрім цього також присутні й різноманітні акції та знижки, за допомогою яких можна придбати більше страв та скуштувати щось, що раніше не наважувались.

Приємний бонус — не лише швидка (близько 29 хвилин від самого замовлення), а й безкоштовна доставка у випадку, якщо ви замовляєте чималу кількість страв або ж середні та великі сети.

Ще одним гарним та приємним бонусом є швидкість та зручність оформлення замовлення. Його можна залишити на сайті або ж зателефонувати операторам, які допоможуть обрати цікавити для свят та інших приводів.

А якщо у вас День народження — ресторан подарує смаколик зі свого меню до вашого замовлення!

Схожі новини