Передплата 2024 ВЗ

Депутат Юрченко, який вчинив ДТП під дією наркотиків, погрожує потерпілому, - ЗМІ

  • 09.07.2021, 21:54
  • 1 319

Стало відомо, що проти постраждалого у ДТП Всеволода Боровця, хочуть відкрити кримінальну справу

Вчора у Львові сталася дорожньо-транспортна пригода за участю депутата, який вдарив машину, забрав телефон у потерпілого та перебував під дією наркотичної речовини.

На площі Міцкевича, депутат Олександр Юрченко на авто «Ford Mustang» не впевневшись у безпечності маневру в’їхав заднім ходом в авто «Volkswagen Jetta», яке їхало по головній дорозі.

Після зіткнення депутат напав на водія «Volkswagen Jetta», наніс йому тілесні пошкодження та відібрав смартфон. У народного обранця тестом підтверджено наркотичне сп’яніння.

Як інформує видання «Вголос», історія зі скандальним нардепом продовжується. Стало відомо, що проти постраждалого у ДТП Всеволода Боровця, хочуть відкрити кримінальну справу.

За словами чоловіка, сьогодні, починаючи від 6 ранку, на його мобільний телефон надходили дзвінки від правоохоронців. Слідчий Личаківського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області Руслан Казімов, який також телефонував, переконував потерпілого негайно прийти до відділку.

При цьому, Всеволод Боровець зазначає, що проти нього хочуть відкрити кримінальну справу.

Додамо також, що депутат Гео Лерос оприлюднив на своїй сторінці у «Facebook» допис із протоколом та висновком лабораторії щодо наркотичного сп’яніння нардепа Олександра Юрченка. Однак, незабаром йому надійшло повідомлення про те, що опублікований допис «порушує правила соцмережі».

Схожі новини