Передплата 2024 «Добрий господар»

«У 13 років пішла заробляти гроші»

  • 08.07.2021, 16:00
  • 2 166

Софія Федина розповіла як продавала на «Вернісажі»

Народна депутатка Софія Федина ексклюзивно у проєкті «Балючі теми» розповіла про дитинство та перший заробіток.

«Це був початок дев’яностих. Я у дитинстві радше була голодна, ніж сита. І коли ми ходили на заняття зі співу, викладачка, бувало, їла бульйон з курки, а я за цей день з’їла булочку за три копійки, вона переді мною їсть, а я співаю. Мама каже: „Ми пішки додому підем, я тобі шоколадку куплю“. Вибиралося між їжею і тим, чи поїхати транспортом на заняття через весь Львів. Щоб купити їсти, йшли пішки», — поділилась Софія Федина.

Вона розповіла, що перші гроші пішла заробляти у 13 років.

«У мами на городі позривала квіти і пішла продавати. За ті гроші купила їжу. Потім ми з мамою вийшли на Вернісаж, мама робила автентичні вироби з бісеру, а я їх продавала. Для мене львівський вернісаж — не базар, як дехто каже. Це когорта неймовірно творчих людей, які через біду залишили професорські посади і пішли малювати, вишивати, щось робити своїми руками, аби вижити. Я закінчила університет завдяки Вернісажу. Знаю, скільком людям та площа допомогла у житті, саме тому активно включаюся у процес захисту творчого об’єднання «Вернісаж», — відзначила народна депутатка.

Читайте також: Софія Федина у проєкті «Балючі теми»: про голодне дитинство, стосунки з Порошенком, «Голос країни», Моргенштерна

Схожі новини