Передплата 2024 «Добра кухня»

170 мільйонів... на прапори

  • 01.07.2021, 17:15
  • 619

Вартість проєкту встановлення щонайменше у 17 областях України найвищих прапорів до 30 річниці Дня Незалежності України може становити 170,7 млн грн

Про це повідомляє експертна організація StateWatch з посиланням на відповіді обласних державних адміністрацій, систему Prozorro та повідомлення в місцевих ЗМІ.

«Мінімум у 17 областях України збираються встановити найвищі прапори до 30-річчя Незалежності України. Загалом на такий проєкт можуть витратити 170,7 млн грн з державного та місцевих бюджетів», — йдеться в повідомленні.

У січні на селекторній нараді в Офісі президента кожній облдержадміністрації доручили забезпечити встановлення найбільшого державного прапора України в області до Дня державного прапора з нагоди 30-річчя незалежності України.

Відповідно до інформації, наданої на запити обласними державними адміністраціями, або знайденої у відкритих джерелах, очікувана загальна вартість реалізації такого проєкту становитиме 170,7 млн грн.

У StateWatch зауважили, що за гроші можна було б придбати 338,6 тисячі доз вакцини від COVID-19, якщо ціна становитиме 504 грн за дозу, як було закладено в бюджетну програму МОЗ по вакцинації.

Читайте також: Кабмін пояснив, на що саме витратять мільярди, виділені на річницю незалежності

Схожі новини