Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львові водія маршрутки оштрафували на 34 тисячі гривень

  • 22.06.2021, 13:30
  • 849

Франківський районний суд Львова визнав винним у порушенні карантину водія львівської маршрутки, що перевозив стоячих пасажирів під час жорсткого карантину. За це водію доведеться заплатити 34 тис. грн. штрафу

15 квітня на вул. Володимира Великого патрульні з погонею зупинили водія, що їхав за маршрутом № 13 (вул. Суботівська — пр. Червоної Калини), повідомляє Zaxid.net.

Він перевозив у салоні маршрутки БАЗ 52 пасажирів, що вдвічі більше, ніж кількість місць для сидіння у цьому автобусі. Таким чином водій порушив запроваджені карантинні обмеження.

Водій не реагував на вимогу патрульних зупинити маршрутку, тому поліції довелось переслідувати його та заблокувати рух автобуса. У суді водій визнав свою провину та заявив, що через обурення пасажирів у нього не було іншого виходу, окрім як перевозити стоячих пасажирів.

Читайте також: «Нічого не знаю про ваше посвідчення. Платіть, або виходьте!«

Дослідивши матеріали справи, суддя Василь Кузь визнав водія маршрутки винним у невиконанні вимог про зупинку та порушенні карантину, оштрафувавши його на 34 тис. грн. На постанову суду ще може бути подана апеляція.

Схожі новини