Передплата 2024 «Добра кухня»

16 дружин і 151 дитина - це не межа

  • 19.05.2021, 19:15
  • 812

Зімбабвець Мішек Няндоро розпочав свій «полігамний проєкт» в 1983 році. З тих пір у нього народилася 151 дитина від 16 різних жінок, і зупинятися на цьому найближчим часом він точно не планує

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Чоловік каже, що «кожну ніч він відвідує спальні чотирьох дружин» і готується до свого 17-го весілля.

Військовий у відставці, 66-річний Мішек Няндоро не працює, вважаючи своєю єдиною роботою продовження роду. Свій особистий проєкт поліпшення демографічної ситуації він задумав після війни за незалежність Зімбабве, в якій він брав участь.

Тоді під час бойових дій загинули майже 300 тисяч громадян. Це і наштовхнуло чоловіка на думку, що він зобов'язаний максимально «поповнити запас» населення країни.

За 38 років керівництва своїм «полігамних проєктом» зімбабвець «здобув» 16 дружин, які народили йому 151 дитину.

Місцева газета The Herald пише, що Мішек не бажає зупинятися на досягнутому і планує на червень своє 17-те весілля. Таке рішення він пояснює тим, що йому доводиться одружуватися на молодших жінках, бо старші скаржаться на частоту статевих контактів з ним.

Няндоро стверджує, що навіть розробив спеціальний графік, який допомагає йому не заплутатися в дружинах. Щоночі він по черзі відвідує спальні чотирьох з них, суворо дотримуючись свого розкладу.

«Це моя робота. У мене немає іншої роботи. Я міняю свою поведінку в спальні, щоб відповідати віку кожної з моїх дружин. Я не поводжуся з молодими жінками так само, як зі старшими «, — розповідає Мішек. Більш того, він скаржиться на своїх старших дружин, які «не завжди зацікавлені в статевому акті».

Чоловік стверджує, що всі члени його величезної сім'ї живуть щасливо. На життя вони заробляють сільським господарством. І нещодавно уряд виділив йому додаткові 93 гектари землі недалеко від гір Мвурві. Зараз принаймні 50 його нащадків відвідують місцеві школи, шестеро служать в армії, двоє стали поліцейськими, а 11 дітей працюють в інших галузях. 13 з його дочок вже вийшли заміж, а 23 синів — одружилися. Один з них бере приклад з батька і вже встиг завести чотирьох дружин.

Наш герой стверджує, що не відчуває фінансового тягаря від виховання 151 дитини. Більш того, діти обсипають його подарунками і грошима, а 16 дружин готують, прибирають і задовольняють всі його бажання.

«Мої діти тішать мене. Я продовжую отримувати від них і від пасинків подарунки і гроші «, — ділиться Мішек.

«Кожна з моїх дружин намагається готувати найсмачнішу їжу. Правило таке: я їм тільки те, що мені подобається, а несмачні страви я викидаю», — пояснює він, зазначаючи, що дружини не зляться на нього за таку поведінку. «Вся їжа, яку я викидаю, повинна бути для них уроком, який допоможе їм навчитися готувати краще».

Востаннє Няндоро одружився в 2015 році, опісля взяв перерву через складну економічну ситуацію в країні. Але, як уже згадувалося вище, він планує повернутися на «шлях істинний» і знову одружитися цього літа.

«Я продовжую свій проєкт. Проєкт полігамії, який я розпочав в 1983 році, і я не збираюся зупинятися, поки мене не зупинить смерть «, — говорить він.

Чоловік сподівається, що його 17-те весілля буде лише одним з багатьох майбутніх, адже він планує мати «до 100 дружин і, можливо, до 1000 дітей».

Відповідно до цивільного права Зімбабве, тільки моногамні шлюби вважаються законними в країні. Однак існує також відповідний африканський закон про шлюб, який визнає полігамні і «потенційно полігамні» шлюби. Водночас чимало союзів в країні взагалі не реєструються.

Читайте також: Фахівці визначили найщасливішу країну світу

Схожі новини