Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Приревнував: молодик скоїв жорстоке вбивство у центрі Дрогобича

  • 02.03.2021, 11:55
  • 912

26-річний мешканець Дрогобича, якого затримали за підозрою у вбивстві 48-річного чоловіка у центрі Дрогобича, перебуває в СІЗО. Суд обрав йому найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою. Йому інкримінують умисне вбивство (ч.1 ст.115 КК України), що передбачає до 15 років тюрми

Встановлено, що злочин чоловік вчинив через ревнощі, повідомляє Zaxid.net.

«Увечері 24 лютого нетверезий дрогобичанин у центрі міста зустрів свою 24-річну співмешканку разом з місцевим жителем. Через ревнощі молодший завдав старшому сім ударів ножем у ділянки життєво важливих органів: шию, грудну і черевну порожнину, спину. Як наслідок, потерпілий помер від крововтрати на місці», — повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

Читайте також: Офіцер забив солдата до смерті

Досудове розслідування здійснюють слідчі Дрогобицького відділу поліції. Санкція статті передбачає позбавлення волі від 7 до 15 років.

Нагадаємо, пізно ввечері 24 лютого у Дрогобичі у подвір’ї багатоквартирного будинку на вулиці Шевченка знайшли тіло чоловіка з ножовими ранами на шиї та спині. Після трьох годин пошуків поліцейські затримали зловмисника, причетного до вбивства.

Схожі новини