Передплата 2024 «Добрий господар»

"Чекаю запрошення до міністра або президента": Бутусов відповів на пропозицію Міноборони

  • 08.12.2020, 19:35
  • 863

Журналіст і головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов погодився на пропозицію Міністерства оборони України посісти посаду у відомстві

Про це Бутусов повідомив на сторінці в мережі Facebook, інформує Цензор.НЕТ.

«Приймаю пропозицію Міноборони, чекаю запрошення до міністра або до президента. Я готовий навести порядок в Міноборони і публікую свою програму дій. Я розумію, що якщо керівництво Міноборони під час війни визнає свою нездатність впоратися з проблемами управління без мене, журналіста, і пропонує високу посаду, то як відповідальний громадянин, я зобов'язаний прийняти цю пропозицію.

По суті, цією пропозицією вони визнали справедливість моєї критики на адресу Верховного головнокомандувача Володимира Зеленського та міністра оборони Андрія Тарана про критичну ситуацію в сфері оборони та безпеки і хочуть виправити ситуацію", — зазначив журналіст.

Читайте також: Юрій Бутусов: Зеленський керує роботою правоохоронних органів в ручному режимі

За словами Бутусова, «оскільки всі посади директорів департаментів за законом можуть бути зайняті виключно на конкурсних засадах, Міноборони не може гарантувати йому яку-небудь з цих посад, інакше це буде в чистому вигляді корупція».

«Отже, для цивільних осіб на цей момент відкриті тільки посади міністра та заступників міністра», — додав Бутусов.

Подробиці Юрій Бутусов пообіцяв опублікувати пізніше.

Раніше Міністерство оборони запропонувало головному редактору Цензор. НЕТ Юрію Бутусову «зайняти одну з міністерських позицій».

Схожі новини