Передплата 2024 ВЗ

Юрій Бутусов: Зеленський керує роботою правоохоронних органів в ручному режимі

  • 09.07.2020, 14:21
  • 1 104

Президент Володимир Зеленський повністю політизував всю правоохоронну діяльність і керує системою правосуддя в ручному режимі

Так прокоментував скандальні викриття керівника слідчої групи ДБР у справах проти Петра Порошенка Олега Корецького головний редактор видання Цензор. НЕТ Юрій Бутусов.

«Так, це інформаційна і політична сенсація. Високопоставлений співробітник Державного бюро розслідувань, начальник третього відділу Головного слідчого управління ДБР Олег Корецький сьогодні демонстративно закрив одну з кримінальних справ, відкритих ДБР проти експрезидента Петра Порошенка. А також заявив про політичний характер і про відсутність складу злочину за всіма іншими справами проти Порошенка», — пише Бутусов на своїй сторінці у Facebook.

«Президент Зеленський роздав шматки впливу у правоохоронних органах своїм друзям і бізнес-партнерам, і війна на знищення, яку ведуть між собою ті, хто конкурує за доступ до вух Зеленського, розриває владу зсередини», — робить висновок журналіст.

«Президент повністю політизував всю правоохоронну діяльність. Багато кримінальних справ відкриваються просто для звітності, щоб показати президенту лояльність і відданість, а не через якісь реальні перспективи у розслідуванні. І справа по „Ленінській кузні“ — яскравий приклад. Зеленський управляє роботою правоохоронних органів в ручному режимі. Йому здається, що прямі команди кого треба закрити і кого треба звільнити — це його головна задача як президента», — резюмує Бутусов.

Схожі новини