Передплата 2024 «Добре здоров’я»

З дрібного злодія у корупціонери: нардеп Юрченко, вкрав чотири пляшки пива – журналіст

  • 17.09.2020, 14:50
  • 2 124

Крадіжка сталася у 2009 році

Народний депутат від «Слуги народу» Олександр Юрченко, який потрапив у корупційний скандал, у 2009 році затримувався правоохоронцями за крадіжку чотирьох пляшок пива у київському магазині «Каштан». Про це з посиланням на свої джерела повідомив главред Цензор. Нет Юрій Бутусов на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що затримання відбулося 25 листопада, а 4 грудня була виписана відмова в порушенні кримінальної справи. За словами журналіста, відмовний матеріал з якихось причин знищений.

«За даними джерел Цензор. Нет, в Національному антикорупційному бюро, в ході розслідування вимагання хабара народним депутатом Юрченком було встановлено, що 25 листопада 2009 року в журналі реєстрації злочинів Голосіївського районного управління внутрішніх справ було зафіксовано затримання Юрченка Олександра Миколайовича, 1988 року народження, за крадіжку чотирьох пляшок пива.

4 грудня 2009 року у справі була виписана відмова в порушенні кримінальної справи, відмовний матеріал номер 8908. На даний момент сам відмовний матеріал з якихось причин знищений. Однак наявність слідів реєстрації злочину робить необхідним службову перевірку", — написав Бутусов.

Схожі новини