Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Осиротіле білченя «всиновила»... кішка

Білка (а це – хлопчик) досі не має клички-імені

Цю історію переповіла наша колега — колишня працівниця «Високого Замку» Тетяна Андреєва. Історія настільки зворушлива, що було би неправильно, якби про неї знали лише кілька людей, причетних до неї. Тож вирішили розповісти її нашій великій читацькій аудиторії.

«Коли познайомилася з Ві­ктором Малишком, — каже Те­тяна Андреєва, — мені його представили як «людину з дво­ма правими руками». А потім з’ясувалося, що у нього ще й золоте серце…

З дупла дерева, що перед адміністративним корпусом Львівського обласного цен­тру екстреної медичної допо­моги та медицини катастроф, випало білченя. Віктор приніс маленького додому, і там — о диво! — його прийняла за сво­го домашня кішка.

Звірятко оточили піклуван­ням і всіляко оберігали. Вікто­рова сестра Тетяна щодві го­дини годувала його з піпетки. Білченя одужало, розпушило свого хвостика. І незабаром «приватизувало» кухню свого рятівника. От замовимо тепер білочці уніформу медика — і їз­дитиме вона зі своїм рятівни­ком на червоному службовому автомобілі по всій області!

Схожі новини