Передплата 2024 «Добрий господар»

Налетіли та намагалися вбити: постраждалий нардеп розповів про напад

  • 02.09.2020, 18:35
  • 938

Позафракційний народний депутат України Антон Поляков розповів, що поліції вже вдалося знайти машину, в якій їхали підозрювані в його побитті та спробі задушити

Однак про долю нападників політику поки нічого невідомо, пише «Апостроф». Що стосується самопочуття Полякова після НП, то воно, за словами парламентарія, нормальне і дає йому змогу працювати.

Поляков підкреслив, що його кривдники, на відміну від нього, були в неадекватному стані під час конфлікту.

«Я тверезий, адекватний. Поліція прийняла заяву, в лікарню я з'їздив, потім поїхав на роботу. Номери машини, всі прикмети я передав. Після засідання комітету поїду в районне відділення поліції», — сказав політик.

У коментарі для «КП в Україні» Поляков також уточнив, що напад на нього трапився, коли він чекав таксі на вулиці.

«Цієї миті на мене напав невідомий. Він вийшов із поруч припаркованого авто і налетів на мене. Чоловік не просто махав руками, а намагався мене задушити», — згадує нардеп, зазначаючи, що будь-якої явної причини для конфлікту не було.

Читайте також: На Херсонщині побили нардепа від «Слуги народу»

За словами Полякова, йому вдалося відбитися від зловмисника самостійно, і той швидко втік із місця НП.

«А я викликав поліцію, дав свідчення і поїхав у травмпункт. Зняв „побої“. У мене легкі тілесні ушкодження. Нічого критичного», — підкреслив парламентарій.

Відповідаючи на запитання, чому напад трапився в такий пізній час (4:30 ранку), Поляков зазначив, що останнім часом має дуже насичений графік.

«А через початок виборчої кампанії він став ще щільнішим. Перед пленарним засіданням 2 вересня у мене мала бути одна робоча зустріч. Але замість цього довелося їхати в травмпункт. Знаєте, мені давно вже говорили: «Антоне, з твоїм графіком і активністю, ти якось «доходишся». Ось, здійснилися прогнози. Тепер серйозно подумую, щоб найняти собі водія», — сказав Поляков.

Нагадаємо, уранці 2 вересня в Києві невідомі напали і побили народного депутата України Антона Полякова. Пригода трапилася на світанку біля кафе «Джаз» у Шевченківському районі столиці.

Двоє людей завдали Полякову тілесних ушкоджень, після чого поїхали на автомобілі Toyota. Поліція оголосила в місті операцію «Перехоплення».

Схожі новини