Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Кульгава грамотність: "слуги" зганьбилися через білборд із помилками

  • 05.08.2020, 18:15
  • 1 607

Перед місцевими виборами представники політичної партії "Слуга народу" на Закарпатті розмістили рекламний білборд із пунктуаційними помилками

На цей нюанс звернув увагу на своїй сторінці у Facebook журналіст Віталій Глагола, дорікнувши авторам агітаційних гасел безграмотністю.

«Слуги народу» розпочали рекламну кампанію на Закарпатті з бордів із помилками. У гаслі закарпатських «слуг народу» перед словом «хто» має бути кома, бо це складнопідрядне речення. Але для чого? Кома використовується для відокремлення підрядного речення від головного. Хороший початок на місцевих виборах", — саркастично зазначив Глагола.

Зокрема, на згаданому борді зображено Михайла Лабу, Ігоря Кривошеєва, Андрія Жупаника та Анатолія Костюха. Як відомо, Костюх — колишній співробітник пресслужби поліції охорони Закарпаття.

Читайте також: Географічний конфуз: в Офісі Президента вигадали нову область

Нагадаємо, заступник глави фракції «Слуга народу» у Верховній Раді Олександр Корнієнко осоромився з мікрофоном під час засідання. Коли спікер парламенту Дмитро Разумков дав Корнієнку слово, нардеп спочатку забув вставити свою картку, а коли вставив, сказав у мікрофон: «Алло, так? Доброго дня».

Схожі новини