Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові компанія п'яних молодиків наскочила на бригаду медиків

  • 28.06.2020, 19:35
  • 1 127

У ніч з суботи на неділю, близько 02:00, бригада швидкої допомоги приїхала на виклик на вул. Княгині Ольги. У під'їзді будинку медики натрапили на п'яну компанію, яка напала на медиків та знищила валізу з ліками

Про це повідомляє Zaxid.net.

Інцидент трапився близько другої ночі. Піднімаючись у квартиру на дев'ятому поверсі, медики на сходах зустріли п’яного чоловіка до якого і приїхали на виклик. Несподівано він вирвав у лікарки валізу з медикаментами та викинув її. Згодом з квартири вийшла п’яна компанія і конфлікт загострився. Інформацію про цей випадок підтвердили у пресслужбі поліції.

У складі бригади швидкої допомоги була фельдшерка Віра Олексів. Вона написала про нічний інцидент у спільноті медиків у Facebook у неділю зранку. За її словами, бригаду викликали до молодого чоловіка sз симптомами алкогольного отруєння, він втрачав свідомість та блював.

Піднімаючись до квартири на 9 поверсі, вони з лікаркою зустріли на сходах того самого «хворого». Чоловік був п’яним і поводився неадекватно. У якийсь момент він вирвав у лікарки валізу з медикаментами та викинув її. Через це порозбивались ємності з ліками.

Згодом з квартири вийшли ще шестеро п’яних людей — чоловіки та жінки. Усі вони почали ображати медиків, поводилися неадекватно та матюкатись.

Читайте також: У Червоному Хресті заявили про понад 200 нападів на медпрацівників, які борються з COVID-19

Віра Олексів розповіла, що медики одразу викликали поліцію. Правоохоронці приїхали на виклик, однак на місці чомусь не склали на порушників протоколів. Попри те, що один з чоловіків у присутності поліцейських, обплював лікарку. А коли поліція поїхала, конфлікт розгорівся з новою силою, а бригада лікарів залишилась один на один із хуліганами.

«Вони почали гримати по нашій машині та хитати нею, внаслідок чого наш водій зачепив сусідню машину. Образи та погрози продовжували летіти у наш бік! Нікого у відділок забрано не було! Протокол ні на кого не виписаний! Пізніше у нас із лікарем піднявся тиск, у мене ще довго трусилися руки і ноги, лікарка, яка працює більше 20 років, довго плакала», — написала Віра Олексів.

Через кілька годин, після розголосу інциденту у Facebook, пресслужба поліції повідомила, що слідчі Франківського відділку вже встановили особи хуліганів.

Ними виявилися семеро чоловіків та жінок віком від 18 до 29 років. Правоохоронці склали на них протоколи через дрібне хуліганство, розпивання алкоголю в заборонених місцях та завідомо неправдивий виклик медиків.

Схожі новини