Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Від ковіду померла завідувачка міського лабораторного центру Галина Михальчук

  • 26.06.2020, 23:11
  • 11.8K

Це 127 смерть від коронавірусу на Львівщині.

Головний епідеміолог Львівщини, лікар-інфекціоніст Наталія Тімко на своїй сторінці у Фейсбук написала про смерть від коронавірусу завідувачки Львівського міського відділу Державної установи «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України» Галини Михальчук.

«Сьогодні перестало битися серце хорошої і мудрої Людини, Жінки, Мами, Бабусі, яка все життя віддала роботі у СЕС, де працювала завідуючою санітарно-гігієнічного відділу СЕС Франківського району м. Львова, в подальшому очолила лабораторний центр м. Львова… Михальчук Галини Трохимівни. ЇЇ життя забрав коронавірус… Могла ще жити, працювати, втілювати у життя плани… Не судилось. Була для людей мудрим наставником. Давала поради, настанови. Любила свою роботу. Любила життя. Це 127 смерть на Львівщині від коронавірусу. Скільки їх ще буде? Вічна пам*ять Вам, Галино Трохимівно! Співчуття родині», — написала Наталія Тімко

Галині Михальчук було 70 років. Як стало відомо журналісту «ВЗ», на коронавірус захворіли майже всі працівники міського лабораторного центру: одні перебувають в інфекційній лікарні, інші лікуються вдома.

Схожі новини