Передплата 2024 ВЗ

Племінниця Трампа наважилася розкрити "шокуючі подробиці" з його життя

  • 15.06.2020, 19:15
  • 1 440

Племінниця президента США Дональда Трампа Мері Трамп випустить книгу, в якій розповість подробиці про життя свого дядька

Про це пише The Daily Beast.

За інформацією порталу, книга під назвою Too Much And Never Enough (Занадто багато і ніколи не вистачає) вийде у серпні 2020 року.

У ній будуть міститися «шокуючі і непристойні» історії про Дональда Трампа.

Її зміст тримається в таємниці видавцем, але джерела видання повідомили, що в ній буде розповідь племінниці американського президента про те, як вона зіграла вирішальну роль в публікаціях New York Times про податкові схеми Трампа.

У розслідуванні NYT, яке отримало Пулітцерівську премію, йшлося про те, що Трамп використовував шахрайські податкові схеми для виведення з бізнесу свого батька Фреда Трампа понад 400 мільйонів доларів у перерахунку на нинішні гроші.

Daily Beast зазначає, що саме Мері Трамп надала NYT конфіденційну інформацію, податкові декларації та інші фінансові документи.

У книзі також будуть подробиці про смерть батька Мері Трамп — Фреда Трампа-молодшого, який помер від алкоголізму в 1981 році.

Мері Трамп розповість про те, що майбутній президент США і його батько сприяли смерті Фреда Трампа-молодшого, ігноруючи його хворобу.

Читайте також:

У 2018 році американський журналіст-розслідувач, член редколегії газети The Washington Post Боб Вудворд випустив книгу про президента Трампа і його адміністрацію під назвою «Страх: Трамп в Білому домі».

У книзі йдеться про те, що підлеглі Трампа вважають свого боса недоумкуватим.

Схожі новини