Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Пролежала місяць". У Львові в квартирі знайшли тіло пенсіонерки

У Львові на вулиці Листопадній у своїй квартирі знайшли мертвою 80-річну жінку.

Вона проживала сама, сусіди її не бачили вже місяць, а тому кілька разів викликали поліцію, але правоохоронці не наважувалися зламати двері. Про це пише ТСН.

«У нашому будинку в одній із квартир одинока 80-літня мешканка вже місяць не відповідає на дзвінки. Квартира зачинена. Двічі викликали поліцію. Сьогодні виявили, що ключі у двох замках у вхідних дверях. Донька за кордоном. З сусідами не контактувала. Кажуть, що жінка подарувала квартиру церкві. Замкнене коло. Поліція каже, що не має права відчинити квартиру, ЖЕК та інші служби аналогічно. Написали колективну заяву у ЖЕК», — повідомив у Facebook три дні тому сусід Роман Андрусяк.

Чоловік додав, що адвокат перевірив квартиру — змін у реєстрі нерухомого майна немає, що означає, що квартира не продана і не подарована.

Читайте також: Львівська поліція не дозволяє відчинити квартиру, де вже місяць лежить мертва жінка

«Жінка вже місяць лежить мертвою у власній трикімнатній квартирі. Сьогодні втретє викликали поліцію. Одна балаканина і писанина. Жодних конкретних дій. Слідчий опитав мешканців, ЖЕК обіцяє письмову відповідь. Сусіди вже скаржаться на трупний запах. Фахівці готові відкрити квартиру за 30 хвилин у присутності поліції. Згоди поліції немає», — написав Андрусяк у суботу й додав, що «у справу втрутилася прокуратура Львівської області. О 19:15 поліція і ДСНС відчинили квартиру. Жінка мертва. Були увімкненими дві газові комфорки. Дякую працівникам Сихівського райвідділу поліції та ДСНС за чіткі, злагоджені та ефективні дії».

80-річну жінку — Дмитрів Анну Іванівну знайшли в квартирі мертвою.

«Помешкання було у захламленому стані. Довелося її розчищати, аби винести померлу, — сказав Роман Андрусяк.

Схожі новини