Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Легендарний гурт The Rolling Stones випустив пісню, присвячену карантину

  • 24.04.2020, 20:15
  • 1 200

Культова британська рок-група The Rolling Stones випустила перший за вісім років сингл, який присвятила пандемії коронавірусу

Повідомлення про це розміщено в четвер на сайті колективу, повідомляє Еспресо.

«The Rolling Stones записували нову музику в студії до карантину, введеного через (поширення захворювання) COVID-19, і один з треків, над яким ми працювали, Living in a Ghost Town (Життя у місті-привиді), насправді тісно переплітається з тим, що ми переживаємо сьогодні, так що ми захотіли поділитися ним з вами. Записано в Лос-Анджелесі та в Лондоні в умовах самоізоляції», — йдеться в повідомленні.

Читайте також: Журнал Rolling Stone представив топ-100 найкращих пісень XXI століття

Чотирихвилинну пісню супроводжує кліп, знятий на пустельних вулицях міст по всьому світу. На екрані з’являються безлюдні метро Лондона, площа Пікаділлі, набережна Темзи, голлівудська Алея слави, райони Кейптауна, Кіото, Осло і Торонто. Ці кадри перемежовуються відеозаписами музикантів, зробленими в студії.

Останній раз колектив випускав нові пісні в 2012 році. Це були композиції Doom and Gloom і One More Shot, включені до збірки хітів GRRR! У 2016 році побачив світ перший за 11 років студійний альбом Blue & Lonesome, але він повністю складався з кавер-версій блюзових композицій.

Схожі новини