Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Приїхав з Італії і поселився... у наметі на березі річки

Олег Сачук, водій-експедитор з Гощанського району Рівненської області, повернувшись з-за кордону, ізолювався по-особливому.

Коли в Італії вже почав вирувати короновірус, Олег по роботі змушений був їхати саме туди. Вдома залишилася дружина та діти.

Робоча поїздка закінчилася, і треба було повертатися додому. Чоловік розумів, що наражати на небезпеку родину та друзів не має права. Тому, повернувшись в Україну, не додому пішов, а поїхав до річки Горинь, що протікає неподалік села, й там собі розбив намет! Натягнув цупку церату на товсте гілля — й вже мав де сховатися від дощу та вітру, збив з підручних матеріалів столик — й розмістив на ньому харчі, дістав маленький розкладний стільчик — й насолоджувався плюскотом рибки та співом пташок просто неба.

За умивальник йому слугувала каністра з водою, за плиту — газовий примус, за спальню — сидіння у своєму авто. Не жалівся, бо мав що їсти-пити й у що чисте перевдягнутися. Навіть трохи зрадів, бо хіба часто кому випадає така нагода побути наодинці з природою цілі два тижні?

І, певно, й досі б так добував карантинну самоізоляцію, якби не… мороз. Таки вигнав холод чоловіка з річки. Бо ж надворі було до мінус п’яти, в машині довго не насидишся. Словом, мусив Олег повертатися до рідні. Та відразу попередив: ходити його «провідувати» — зась! За два тижні пообіцяв, як все добре, сам вийде до людей. А поки тримає зв'язок по телефону з сімейним лікарем.

Рівненська область

Схожі новини