Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Зеленський несе відповідальність за ситуацію в країні і заміна уряду не має жодного значення", - Синютка

  • 04.03.2020, 14:00
  • 752

Новий уряд, так само як і попередній, формується президентом, тому саме Зеленський несе персональну відповідальність за провальну економічну політику і ситуацію в державі в цілому.

Про це сказав народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Олег Синютка в коментарі телеканалу «Прямий».

«Всі обговорюють кандидатури прем’єрів. Не дивно, що для опозиційних фракцій — це така terra incognita, але дуже дивно, що парламентська більшість в парламентсько-президентській країні насправді почула тільки вчора з листочка прочитані кандидатом на посаду керівника уряду прізвища нових урядовців», — сказав депутат.

Олег Синютка підкреслив, що я ситуація лише зайвий раз підтверджує, що всі рішення в державі одноосібно приймаються президентом Зеленським.

«Це ще раз говорить про те, що ні попередній уряд, ні той уряд, який, напевно, буде сьогодні проголосований і підтриманий — це насправді не є прізвища керівників, які будуть керувати державою. Вся влада концентрується на Банковій, в Офісі президента. І монобільшість, і урядовці — це є просто звичайні пішаки, виконавці волі президента Зеленського», — наголосив представник «Європейської Солідарності».

Депутат зауважив: «Тому правильно називати і вчорашній уряд, і той уряд, який, напевно, буде підтриманий сьогодні — це уряд Зеленського і вся відповідальність за ситуацію в країні сьогодні лежить на одній людини — це президент Зеленський».

Схожі новини