Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Королівський бренд: Меган Маркл та принц Гаррі випустять колекцію одягу Sussex Royal

  • 30.12.2019, 20:15
  • 1 156

В модній індустрії з'явилось іще одне відоме обличчя. Принц Гаррі та Меган Маркл зареєстрували товарний знак Sussex Royal The Foundation of the Duke and Duchess of Sussex, який був схвалений Британським Відомством інтелектуальної власності в середині грудня.

Про це повідомляє OREST.

Таке рішення передбачливе, адже Меган Маркл є однією з найвпливовіших ікон моди сучасного світу, про що говорять не тільки відгуки фанатів, а й статистика. За даними пошукової модної платформи Lyst, кількість запитів в інтернеті на конкретний одяг виростає на 216% після того, коли в цей одяг був помічений на герцогині. І це є найвищим показником серед селебретіз і інфлюенсеров. Тому не дивно, що королівська сім'я вирішила використовувати подібний вплив герцогині на благо.

У реєстрі значиться, що тепер герцоги Сассекські мають право використовувати свою марку для виробництва «одягу, взуття, головних уборів, футболок, пальто, курток, анораки, брюк, светрів, майок, суконь, піжам, костюмів, толстовок з капюшоном, худі, шапок, капелюхів, бандан, пов'язок на голову, шкарпеток, шарфів і краваток, рукавичок і спортивного одягу «, а також в друкованих матеріалах (підручниках, брошурах і на фотографіях) і благодійних, культурних та соціальних кампаніях.

Схожі новини