Передплата 2024 ВЗ

"Не приховую, що я дебіл", - Милованов відповів на слова Коломойського

  • 22.10.2019, 11:57
  • 1 300

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов прокоментував заяву олігарха Ігоря Коломойського, в якій той назвав міністра дебілом

Про це міністр сказав на брифінгу у Києві у вівторок, передає УНН.

«Я цього не приховую, що я дебіл. Я жартую. Тут головне не це, а результат. Моє бачення: скандал вичерпано, тому що висловилися всі — і „Квартал“, і я вчора говорил з Юзіком, з Юрієм, він дуже хороша людина до речі, думаю я сьогодні з ним селфі повішу з Трускавця. Він класний. Я думаю, тут важливо, що ми бачимо дискусію всередині суспільства. Форма цієї дискусії комусь подобається, комусь не подобається, але це нормально. У кожного є своя позиція, ви бачите — позиції дуже різні. Це і є вільне суспільство», — зазначив Милованов.

На питання про те, чи не ображається він на Коломойського, він зазначив — ні.

«З моєї позиції це не може бути питання персоналій. Це не про персоналії. У кожного своя позиція, наскільки яка конкретна ситуація впливає. Ми маємо робити системні реформи. Ми маємо відмовитись від того, що ми говоримо про конкретних людей. Всі люди хороші — обставини різні. Так думають економісти… Задача держави — бути арбітром і балансувати правила гри між всіма», — сказав міністр.

«До речі, я погоджуюсь з „Кварталом“, якщо чесно, що вони як сатира можуть робити що завгодно. Але це не означає, що у мене немає своєї позиції. Я свою позицію висловив вчора, її висловив всі, хто хотів», — додав він.

Нагадаємо, в Україні розгорівся новий скандал після того, як Національний заслужений академічний народний хор України імені Григорія Верьовки та гуморист Євген Кошовий в ефірі «Вечірнього кварталу» виконали гумористичну пісню про спалення будинку колишньої голови Нацбанку Валерії Гонтаревої. Там, зокрема, є такі слова: «Горіла хата, палала, в Лондоні жінка плакала», «хата горить в Гореничах, а в Лондоні Валерія думає на Валерича», «хата згоріла від стида».

Коментуючи це, Милованов заявив, що номер негативно впливає на інвестиційний клімат в Україні і може сприйматись як підтвердження зв'язків між олігархами і владою в державі.

Схожі новини