Передплата 2024 «Добрий господар»

У віці 33 років померла відома українська акторка Марина Кукліна

  • 06.10.2019, 18:18
  • 1 646

Відома українська актриса театру і кіно Марина Кукліна померла у віці 33 років

Про її смерть повідомила колега Марини Римма Зюбіна на сторінці у Facebook, передає Прямий

За спогадами Зюбіної, Марина була світлою і веселою людиною.

«Світло — це те, що випромінювала вона. Вперше я запам'ятала Марину, коли ми побачились випадково в Храмі в Пархомівці. Ми з чоловіком поїхали подивитися мозайки Реріха, і раптом, в майже порожній церкві зі мною вітається дівчина, посмішка якої сяє, а сама вона випромінює Світло… Мариночка, яка опинилась в цьому світі для того, щоби дарувати нам Радість і Світло, а ще навчити нас любити, прощати, боротися, терпіти, Жити! Це очі Маринини, відкриті всьому світові, ця незабутня посмішка і веселий сміх…», — написала Зюбіна.

Марина Кукліна (в заміжжі Кукліна-Май) народилася 12 червня 1986 року. У 2003 році вступила до Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. І. Карпенка-Карого, який закінчила у 2007 році.

З 2007 року працювала в Київському театрі юних глядачів на Липках. Найвідоміші спектаклі з її участю — «Поліанна» і «Приведення замку Кентервіль».

З 2009 року Кукліна знімалася в кіно. Вона зіграла в 49 фільмах і серіалах, в тому числі «Повернення Мухтара 5», «Кафе на Садовій», «Пес», «Анна Герман», «Жіночий лікар».

У актриси залишилися чоловік, український режисер Андрій Май, і син.

Схожі новини