Передплата 2024 «Добрий господар»

Львівщину на Великдень підтопило

  • 29.04.2019, 12:13
  • 2 237

На Львівщині на Великдень пройшли сильні опади.

Як повідомляють користувачі соцмереж на «Гарячій лінії міста Львова» у Facebook, у райцентрі Стрий мешканці житлової багатоповерхівки на Великдень залишилися без електропостачання, оскільки після сильної зливи підтопило під"їзд, що спричинило замикання в електрощитках, передає УНІАН.

Як повідомляє місцеве видання «Золочів.нет», у райцентрі Золочів підтопило вул. Лермонтова у центральній частині міста, у воді опинилися кілька автомобілів.

«Вже багаторічний традиційний сезон потопу по-золочівськи цього року «відкрито» на Великдень. 28 квітня, після грози у Золочеві затопило вул. Лермонтова (біля податкової та міської ради), — йдеться у повідомленні.

Також, після дощу підтопило частину селища Поморяни Золочівського району де знаходиться старовинний Поморянський замок.

«Після грози у селищі Поморяни затопило „Зарудку“, у воді опинилися пасовище та дитячий майданчик», — зазначається у повідомленні.

За інформацією видання, 28 квітня у Золочівському районі пройшла гроза, місцями випав град. У селі Богутин Поморянської селищної ради вийшла з берегів річка Махнівка та автомобіль, всередині якого був водій, віднесло паводком у річку. Люди викликали рятувальників, які допомогли витягнути чоловіка.

Постраждало від сильних опадів і курортне місто Трускавець.

Як повідомляє Depo.Львів, сильний дощ 28 квітня ввечері затопив Трускавець. Центр курортного міста перетворився на річку через те, що каналізація не справляється з такою кількістю опадів. Туристи з одної з частин Трускавця не можуть потрапити в іншу, де знаходиться бювет.

Схожі новини