Передплата 2024 «Добрий господар»

Зіркове розлучення: Джолі вимагає від Пітта $ 400 млн компенсації за пожертвувану задля нього кар’єру

  • 09.04.2019, 19:25
  • 560

Анджеліна Джолі вимагає від Бреда Пітта компенсацію за те, що пожертвувала заради нього своєю кар’єрою.

Про це пише «РБК-Україна» із посиланням на американські таблоїди.

За інформацією видання Hollywood Life, і 43-річна Джолі, і 55-річний Пітт самі мріють про те, щоб їх шлюборозлучний процес, який триває вже майже три роки, швидше завершився. Але якщо з опікою над дітьми голлівудські зірки вже більш-менш розібралися, то спільно нажитим майном ділитися ніхто з екс-подружжя не має наміру. А це, на хвилиночку, близько $ 400 млн!

Зараз ці гроші адвокати наполегливо ділять в суді. При цьому, говорять джерела з оточення зірки фільму «Малефисента», Анджеліна б'ється ледь не за кожен цент. Чому? Просто актриса впевнена, що вона пожертвувала заради Пітта своєю власною кінокар'єрою. Тому вона наполегливо вимагає, щоб цей «нюанс» був врахований при поділі їх майна.

«Енджі вважає, що дуже часто відкладала свою особисту кар'єру, щоб Бред міг займатися проектами, які його захоплювали», — розповів співрозмовник Hollywood Life.

Джолі, яка нещодавно закрутила роман з голлівудською зіркою, вважає, що в значній мірі саме завдяки їй Пітт досягнув приголомшливого успіху і заробив такі величезні статки, поки зіркова пара перебувала у шлюбі.

«Тепер, коли між ними все скінчено, вона просто хоче, щоб все було поділено справедливо. Для цього, однак, потрібно більше часу, ніж вона очікувала. Вона не намагається ускладнити стосунки з Бредом, адже розуміє його розчарування. Але вона просто намагається захистити себе і дітей», — резюмувало джерело.

Схожі новини