Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Донбасі обстріляли район, де завтра планують відкрити новий КПВВ

  • 23.03.2019, 16:53
  • 471

Російські окупаційні війська здійснили обстріл поблизу Золотого-4

Від початку доби, 23 березня 2019, в зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню з боку бойовиків. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-центр Міністерства оборони.

Як повідомляється, російські окупаційні війська обстріляли з озброєння бойової машини піхоти (БМП) та протитанкового гранатомету позиції підрозділів Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Золоте-4.

Зазначається, що активність противника була придушена українськими військовими протягом 30 хвилин за допомогою вогневих засобів.

«За наявною інформацією бойових втрат серед наших мужніх захисників від початку поточної доби немає», — додали у відомстві.

Нагадаємо, завтра, 24 березня, о 07:00 в населеному пункті Золоте Луганської області заплановане відкриття контрольного пункту в'їзду-виїзду «Золоте».

Як відомо, на Донбасі в результаті ворожого снайперського обстрілу загинув старший військовий медик 24 ОМБр імені Короля Данила Маркевич Володими Михайлович 1971 року народження. Обстріл стався поблизу Новомихайлівки, ворожа куля пробила захисну стінку укриття і смертельно поранила військового медика.

Схожі новини