Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Ось що російська «справедливість» робить з людьми: мережа здригнулася від нових знімків Павла Гриба в ув’язненні

  • 23.03.2019, 11:12
  • 595

Фотографії 20-річного українця опублікував український дипломат

В мережі опублікували знімки українця Павла Гриба, викраденого ФСБ у 2017 році в Білорусі і засудженого судом Ростова-на-Дону до шести років колонії загального режиму по сфабрикованому звинуваченню у підготовці теракту.

Фотографії 20-річного українця опублікував український дипломат — Надзвичайний і Повноважний посол в Австрії Олександр Щерба у своєму Twitter, повідомляє Знай.ua.

«До і після. Ось що російська „справедливість“ робить з людьми. Вони заманили українця Павла Гриба в Білорусь, викрали його, засудили до шести років безглуздим звинуваченням. Держава КДБ — це те, що вони роблять».

Нагадаємо, що український політв'язень Павло Гриб скористався своїм правом на останнє слово перед оголошенням вироку на судилищі у ростовському суді. «Бажаю сил і наснаги пройти випробування полоном усім українським патріотам. Пройти з гідністю, по правді і совісті" — сказав Павло Гриб.

Варто зазначити, що суддя шоу — інакше російський суд назвати просто не можна, постійно перебивав політв'язня і вимагав робити заяви по суті справи та звинувачення.

Як повідомлялося раніше, політв'язень Гриб постійно скаржився на поганий стан здоров'я, проте медичної допомоги так і не дочекався.

Схожі новини