Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Морив сина голодом: український депутат «прославився» своєю жорстокістю на весь світ

  • 06.02.2019, 20:27
  • 1 253

Історія про знущання Олександра Мольченко над дитиною набула широкого розголосу.

Влітку 2018 року в Новоукраїнці стався жахливий інцидент: депутат Олександр Мольченко морив голодом власного 4-річного сина, поки про це не дізналися правоохоронці. Тепер зловмиснику загрожує довічне, пише styler.rbc.ua.

Дана історія отримала широкий розголос не тільки в Україні, але і в західних ЗМІ. Так, про український депутата написали в популярному виданні The Sun.

Журналісти в подробицях розписали, як батько власноруч намагався убити сина і морив голодом, оскільки вважав, що дитина не від нього. Медики стверджували, що хлопчик міг би померти через кілька днів, якби його вчасно не госпіталізували.

Зараз здоров'ю хлопчика нічого не загрожує. Однак спочатку замість належних нормою 16 кілограм він важив всього 7. І, незважаючи на твердження батька, що син не голодний, хлопчик весь час плакав і просив хліба.

Спочатку Мольченко звинувачували в злісному невиконанні батьківських обов'язків. За це він міг отримати від двох до п'яти років позбавлення волі. Однак 30 січня чоловікові посилили обвинувачення і тепер його може очікувати довічне.

Схожі новини