Передплата 2024 «Добрий господар»

«Суддя зробив у барі зауваження шумній компанії. Виник конфлікт»

У Кам’янці-Бузькій побили в.о. голови райсуду Маркіяна Самсіна

Усі справи, які розглядав 56-річний в.о.голови Кам’янка-Бузького районного суду Львівської області Маркіян Самсін, перенесено на невизначений термін. Такі есемес-повідомлення отримали учасники судових процесів. Причина: суддя — на лікарняному. Щоправда, не через грип, в.о.голови райсуду побили. Конфлікт виник у барі, що неподалік залізничного вокзалу Кам’янки-Бузької.

ЯК повідомили «ВЗ» в об­ласній поліції, суддя звер­нувся до лікарні з тілесни­ми ушкодженнями. Повідомив, що нападників було двоє. Їхні особи встановлені. Відкрито кримінальне провадження за ст. 122 К К України (умисне се­редньої тяжкості тілесне ушко­дження).

Місцеві розповідають, суд­дя сидів у барі за столиком. По­руч розважалася шумна компа­нія… Служитель Феміди підійшов до них, аби втихомирити. Зробив зауваження, але нарвався на ху­ліганів. Виник конфлікт. Є інфор­мація, що в.о.голови райсуду зламали ногу.

Маркіян Самсін родом з Ра­дехівського району. Колись пра­цював шахтарем і навіть отримує шахтарську пенсію. Працює суд­дею Кам’янка-Бузького райсуду з 2007 р. Сьогодні він в.о.голови суду. Загалом у цьому суді працює четверо суддів. 2018 р. Маркіян Самсін отримав сувору догану від Вищої ради правосуддя — за пору­шення термінів розгляду справ.

Але не все так просто у цій справі. Є інформація, що чоло­віки, які побили суддю, збира­ються також писати заяву до по­ліції…

Схожі новини