Передплата 2024 ВЗ

На Донбасі військові ліквідували одного бойовика у відповідь на обстріли

  • 20.01.2019, 08:51
  • 337

Минулої доби бойовики 16 разів порушили режим припинення вогню, 1 раз використавши заборонене Мінськими угодами озброєння. Протягом поточної доби окупанти відкривали вогонь в районі Гнутового. Серед українських військових постраждалих немає.

Як йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил, у смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики обстрілювали українські позиції з великокаліберних кулеметів поблизу хутора Вільний та двічі з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї — в районі Станиці Луганської.

«У смузі дій оперативно-тактичного угруповання „Схід“ обстріли по позиціях наших захисників велися: двічі — з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів поблизу селища Широкине; з гранатометів — в районі н.п. Піски; двічі — з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу Мар'їнки», — зазначили у зведенні.

Позиції поблизу Лебединського та Павлополя обстрілювались із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі Красногорівки бойовики застосували автоматичні гранатомети, великокаліберні кулемети та міномети калібру 120 мм., у районі Водяного — гранатомети та великокаліберні кулемети.

За даними розвідки, 19 січня одного окупанта знищено та одного поранено.

«Протягом поточної доби ворог здійснив обстріл позицій наших військ з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районі населеного пункту Гнутове в смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід», — заявили у прес-центрі.

«Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби. Українські військові продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов повного припинення вогню», — йдеться у звіті.

Схожі новини